bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Demir Halk Gününde Vatandaşlarla Buluştu

GÜNDEM

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, göreve geldiği ilk günden bu yana vatandaşlarla kucaklaşmaya, onların dertlerini dinleyip çözüm üretmeye devam ediyor.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, göreve geldiği ilk günden bu yana vatandaşlarla kucaklaşmaya, onların dertlerini dinleyip çözüm üretmeye devam ediyor. Haftanın iki günü Salı ve Perşembe halk günü kapsamında vatandaşları belediyede ağırlayan Başkan Demir, “Çok çalışarak ve üreterek hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. Tek arzumuz var; halkımızın daha konforlu, kaliteli, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi” dedi.

Göreve geldiği ilk günden bugüne 7’den 70’e tüm Samsunlularla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, sorunlarını dinleyip taleplerini tek tek not alıyor. Randevusuz her vatandaşın salı ve perşembe günleri makama gelerek görüştüğü Başkan Demir, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla halkımızın sorunlarına çözüm yolları arıyoruz. Her kesimden vatandaşımızın gelip bizi ziyaret etmesinden son derece memnunuz. İmkanlarımız ölçeğinde yapabileceğimiz her türlü katkıyı vatandaşlarımıza sunmaya gayret ediyoruz” dedi.

Her zaman ifade ettiği gibi adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde sorunları çözüme kavuşturmak için gayret ettiklerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Biz her zaman halkımızın içinde olmak durumundayız. Haftanın iki günü makamda diğer günler sahada her zaman vatandaşlarımızla iç içeyiz. Mahalle mahalle gezerek sorunları yerinde tespit ediyor, projeleri yerinde inceliyoruz” ifadelerini kullandı.

Gerek kırsal altyapıda gerekse kent merkezindeki projelerle Samsun’u 2023 vizyonuna taşıdıklarını vurgulayan Başkan Demir, “Bütün birimlerimizle sorunların çözümü noktasında 7/24 çalışıyoruz, üretiyoruz. Halk günlerinde de hem muhtarlarımızın hem de vatandaşlarımızın taleplerini alıyoruz. Çok çalışarak ve üreterek hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. Tek arzumuz var; halkımızın daha konforlu, kaliteli, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.