bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Bedir Güven Tazeledi

GÜNDEM

Alaçam Ziraat Odası seçimlerinde mevcut başkan Hüseyin Bedir, güven tazeledi.

Alaçam Ziraat Odası seçimlerinde mevcut başkan Hüseyin Bedir, güven tazeledi.

Alaçam Ziraat Odası konferans salonunda gerçekleşen olağan genel kurulu seçiminde Divan Başkanlığına Mehmet Aydoğdu, Katipliğe Vedat Özyılmaz, Erdal Avcı ve Ali Bakır seçildi. Divan başkanlığı yerini almasından sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. 

Divan Başkanlığı tarafından ön görülen gelir gider tabloları Ziraat Odası Genel Sekreteri Vedat Akbulut tarafından okunarak teker teker delegelere sorularak onaylandı. 2023 – 2026 yılları arası tahmini bütçenin de okunmasının ardından delegeler okunan tahmini bütçeyi de kabul ederek seçimlere geçildi.

Seçimler öncesi Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir bir konuşma yaparak Ziraat Odası Delegelerine ve misafirlere teşekkür etti. Başkan Bedir, kongrede yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Alaçam Ziraat Odasının kapılarını çiftçimize sonuna kadar açtık. Çiftçimizin iyi ve kötü gününde yanında olmayı tercih ettik. Senenin 200 gününü sahada geçiren biri olarak çiftçimizin sorunlarıyla yakından ilgilendik.

Çiftçilerimizin her alanda yanlarında olarak ilk Ekim zamanından hasata kadar üretimin her aşamasında çiftçimizin yanında olmaya çalışıyorum ve bunları yaparken de şuna çok dikkat ediyorum Oraya gitmiş olmak için değil oradaki Sorun nedir sorunları çözebilir miyiz ve çalışmalarımızı düzenli bir şekilde rapor haline getiriyoruz.

Doğumdan ölüme kadar herkesin yanında olmak için var gücümüzle çalıştık. Bunun için mücadele ediyoruz. Kapıyı kapatmıyoruz ve günün her saati kim gelirse mutlaka çayımızı içer sorunu neyse konuşuruz ve halletme yolunda uğraşırız dedi.

Seçimlere geçilmesinin ardından divan kurulu yerini seçim kurulu üyelerine bıraktı. Alaçam Ziraat Odası konferans salonunda gerçekleşen olağan genel kurulu seçiminde 65 delegenin 62’inin oyunu alan Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir ve yönetimi güven tazeleyerek yeniden 4 yıllık başkanı oldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.