bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Amcaları Moral Verdi

GÜNDEM

Bafra Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik kapsamında düzenlenen ve bu yıl 18'incisi yapılacak sünnet merasimi kapsamında başvuran çocukların sünnet işlemi yapılmaya başlandı.

Bafra Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik kapsamında düzenlenen ve bu yıl 18'incisi yapılacak sünnet merasimi kapsamında başvuran çocukların sünnet işlemi yapılmaya başlandı.

Başkan Hamit Kılıç, Bafra Devlet Hastanesi'nde sünnet olan çocukları ziyaret ederek onlara moral verdi. Hastane ziyaretinde Meclis üyesi Murat Cevahir’de Başkan Kılıç’a eşlik etti.

Sünnet olan çocuklara hediyeler veren Başkan Kılıç, “Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babaları da inşallah bu mutlu gün gibi yavrularının mürüvvetlerini de görürler.” dedi.

Bafra Devlet Hastanesi'nde uzman hekimler tarafından gerekli tüm önemler alınarak sürdürülen sünnet işlemleri belirlenen periyodlar çerçevesinde edecek.

Sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini her fırsatta dile getiren Başkan Kılıç, “Sünnetin bizim toplumumuzda önemli bir yeri var. Bu işlemin hijyenik ortamlarda, uzmanlar gözetiminde yapılması çocukların sağlığı ve gelişimi açısından oldukça önemli. Gerçekleştirilen sünnet işlemlerinin ardından çocuklarımız sağlıklarına kavuşana kadar da takipleri yapılıyor. Bu manada bizlere desteklerini esirgemeyen Devlet Hastanesi Başhekimimiz Uzman Dr. Alaiddin Domaç nezdinde tüm hastane personelimize teşekkür ediyorum. 18'incisni düzenleyeceğimiz sünnet şölenimiz ile birlikte bu mutluluğu inşallah yine hep beraber yaşayacağız” dedi.

Bafra Belediyesi 18. Geleneksel Sünnet Şöleni Ağustos ayı içerisinde belirlenen bir tarihte yapılacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.