bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Aksu: Kapımız Da Gönlümüz De Açık

GÜNDEM

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, üç aylar ve Regaib Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, üç aylar ve Regaib Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Aksu, üç aylara girmenin ve Regaib Gecesi'ne ulaşmanın huzurunu ve sevincini yaşadıklarını söyledi. Aksu, "Dayanışma, yardımlaşma ve kardeşliğimizin daha çok pekiştiği, birlik ve beraberlik duygularımızın her zamankinden çok daha yoğun yaşandığı rahmet, mağfiret ve bereket aylarındayız. Milletimizin, hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek üç aylar ve idrak edeceğimiz Regaib Gecesi'ni tebrik ediyorum. Tüm hemşehrilerime sevgilerimi ve selamlarımı gönderiyorum" dedi.

"Birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi sıkı sıkıya tutmaya devam edeceğiz" diyen Başkan Aksu, sözlerine şöyle devam etti; "Vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Biz milletimizle omuz omuza, gönül gönüle yürüyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki devletimizin tüm imkânları milletimizin emrindedir. Vatandaşlarımıza kapımız da, gönlümüz de, kulağımızda daima açık. Hükümetimiz, milletimizi

koruyacak adımları atmaya devam ediyor. Samsun'da da Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ile kamu kurumlarımız, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılama noktasında çalışmalarını sürdürüyor." 

Teşkilat çalışmalarına da değinen Başkan Ersan Aksu, ilçe danışma meclisi toplantılarının ve saha çalışmalarının devam ettiğini belirtti. 4 Şubat Cuma ve 5 Şubat Cumartesi günleri yapacakları Alaçam, Yakakent ve Canik İlçe Danışma Meclisi Toplantıları'nın ardından 12 Şubat Cumartesi günü İl Danışma Meclisi Toplantısı'nı gerçekleştirmeyi planladıklarını dile getiren Aksu, "Ocak ayı içerisinde 'Kuruluştan Bugüne, Hep Birlikte 2023'e buluşmasını gerçekleştirdik. Şubat ayı içerisinde de geçmiş dönem İl Yönetim Kurulu üyelerimiz, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimleri ile buluşmalar yapacağız. İl ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte 2023 hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. AK Parti olarak milletimizin yanında, hep beraberiz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.