bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Barbaros Turna’dan Alkışlanacak Hareket

GÜNDEM

Bafra'da 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle protokolden öğretmenlere yer veren MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna'ya öğretmenlerden teşekkür.

Bafra'da 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle protokolden öğretmenlere yer veren MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna'ya öğretmenlerden teşekkür.

Konu ile ilgili sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Murat Baş şu ifadelere yer verdi. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yurt genelinde düzenlenen tören ve kutlamalar biz öğretmenler için toplum tarafından önemsenmenin verdiği haklı bir gurur kaynağıdır. Ancak bu öğretmenler gününde maalesef ülke gündemini talihsiz bir "azarlama" hadisesi sildi süpürdü. Oysa ki biz öğretmenlerin değerini bilen o kadar değerli insanlar varki...

İşte size canlı bir örnek; Bafra'da 24 Kasım çelenk sunma töreninde protokolün ön sırasında bulunan MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna etrafındakilere de seslenerek; "arkadaşlar öğretmenler gününde bizim değil öğretmenlerin önde olması daha doğrudur. Murat hocam buyurun" diyerek bana yerini vermiş ve kendisi de arka safa geçmiştir. Bu örnek davranış beni çok gururlandırdığı gibi esasen bir çok "azarlamaya meyyal protokol heveslileri"ne örnek bir davranış olmuştur.

MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna beyefendiye şahsıma göstermiş olduğu bu jestinden dolayı çok teşekkür ediyorum. "Öğretmenler toplumun mimarlarıdır. Kişinin öğretmene saygısı topluma saygısıdır.” Dedi.

Yorumlar (2)

Gerçek milliyetci 4 Yıl Önce

Bu adamı şirin gösterme çabasına girmeyin. Sözde ülkücü ama ak partililerin peşinden ayrılmıyor. Koltuk için herseyi yapmaya hazır malesef

Recep koç 4 Yıl Önce

Başkanımız kendine yakışanı yapmış. Saygılar başkanıma

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.