bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bakanlarla Samsun Zirvesi

GÜNDEM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı,  Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ile Ankara’da bazı ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ile Ankara’da bazı ziyaretlerde bulundu.

Ankara'da yoğun bir program geçiren Başkan Karaduman ve Samsun heyeti, ilk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım'ı ziyaret etti. Yıldırım'ın ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Samsun heyeti. başarı dileklerini ilettiler.

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Samsun için çok önemli temaslarda bulunduklarını ifade eden Başkan Karaduman, "Bizlerin tek derdi Samsunumuzun, hemşehrilerimizin sorunlarına çözüm üretmek. Samsun'u daha güzel hale getirmek noktasında birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ortak akılla hareket edip, güzel şehrimizi belirlenen hedeflere taşıma noktasında tüm çabamızı ortaya koyuyoruz. Bu kapsamda Ankara'da gerçekleşirdiğimiz ziyaretlerde ilimizle alakalı konularda faydalı toplantılar gerçekleştirdik. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan öncülüğünde Samsun'un sorun ve ihtiyaçlarını bundan sonraki süreçte de Ankara'da çözmek adına adımlarımızı arttıracağız. Samsunumuz için gelecek çok daha güzel olacak. Her şey Samsun için" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Karaaslan, Cumhurbaşkanlığı Hükümetinin etkin ve verimli çalışma disiplini ile Türkiye’yi 2023’e taşıyacak çok güçlü bir kadro olduğunu vurguladı. Görüşmeye ilişkin görüşlerini aktaran Karaaslan, “Samsun’umuzun lojistikten ticarete, tarımdan sanayiye ve hizmetler sektörüne kadar doğal ve beşeri sermayesini en iyi şekilde değerlendirebilen, kaynaklarını ve avantajlarını etkin kullanabilen bir şehrimiz olarak hem Karadeniz bölgemizde hem de ülkemizde özel yeri bulunmaktadır. Şehrimizin tüm değerleriyle bir bütün olarak geliştirilmesi ve sahip olduğu eşsiz doğal ve tarihi kimlik doğrultusunda eylem planlarının oluşturulması amacıyla birlikte mesai verdiğimiz kıymetli Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Sayın Bakanlarımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde şehrimizin kültürden turizme, çevreden şehirciliğe, tarımdan sanayi ve teknoloji kaynakları ile yatırımlarına ilişkin görüş alışverişinde bulunduk, Samsun’umuzun taleplerini iletme imkânı bulduk. Sayın Bakanlarımıza ilgileri dolayısıyla teşekkür ediyoruz.” açıklamasında bulundu. 

Samsun Heyeti; Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Binali Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini ilettiler.

Samsun Heyeti; Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini ilettiler.

Samsun Heyeti; Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini ilettiler.

Samsun Heyeti; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini ilettiler.

Samsun Heyeti; İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini ilettiler.

Samsun Heyeti; Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini ilettiler.

Samsun Heyeti; Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini ilettiler.

"

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.