bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bakan Saliha Korkmaz, Sokak Hayvanlarını Unutmadı

GÜNDEM

AK Parti Yakakent İlçe Başkanlığı olarak, yönetim kurulu üyemiz ve teşkilat Başkanı ile birlikte sokak hayvanlarını unutmadılar.

AK Parti Yakakent İlçe Başkanlığı olarak, yönetim kurulu üyemiz ve teşkilat Başkanı ile birlikte sokak hayvanlarını unutmadılar.

AK Parti Yakakent İlçe Başkanlığı olarak, sokak hayvanlarının kentte etkisini sürdüren soğuk havada ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı zamanlarda ve soğuk kış günlerinde, sokak hayvanlarını düşündük ve onlara elimizden geldiği gücümüzün yettiği kadar mama dağıttık.

AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Saliha Korkmaz: Onlar bu dünyayı paylaştığımız canlılardır, onları zor hava şartlarında yalnız bırakmayalım. Bizlerden yardım eli bekleyen sokaktaki can dostlarımıza yardım elimizi uzatarak hayatta kalmalarına yardımcı olalım.

“Doğada yaşayan canlılara destek veriyoruz”

Sokak hayvanları dışında yaban hayvanlarının da olduğunu unutmamak ve bu canlılara da destek vermek amacıyla etkinliğin düzenlenmesinde yardımlarını esirgemeyen yönetim kurulu üyemiz ve teşkilat Başkanım Ali Avcı’ya, Sosyal Politikalar Başkanım Nilufer Erdogan’a teşekkür ediyorum. Onun sayesinde biz burada unutulan belki de unutulmuş canlılara da destek verme şansı yakalayacağız. Böylelikle sokak hayvanlarına verdiğimiz desteği de doğada da vermiş olacağız” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.