bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafralı İş İnsanı Hacı Mehmet Vuraloğlu Dualarla Uğurlandı

GÜNDEM

Bafra ilçesinin sevilen ve hayırsever siması önceki gün vefat eden İş insanı Hacı Mehmet VURALOĞLU dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Bafra ilçesinin sevilen ve hayırsever siması önceki gün vefat eden İş insanı Hacı Mehmet VURALOĞLU dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Hacı Mehmet VURALOĞLU’nun cenazesi bugün saat 14:00’te Bafra Asri Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.

Cenaze merasimine; Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, İş İnsanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

1926 Of doğumlu Mehmet VURALOĞLU küçük yaşlarda Bafra ya yerleşmiştir.

Uzun yıllar boyunca Bafra’da ve daha sonra Samsun’da müteahhitlik hizmetlerinde bulunmuştur.

Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezinin 2004 yılında kuruluşunda daha önce bağışlamış olduğu binayı yeniden hizmete hazır hale getirmiş ve her zaman maddi ve manevi desteklerde bulunmuştur.

Bafra da her zaman toplum yararına katkılarda bulunmuştur. Yaptığı gayrimenkul bağışlarında Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Bafra Halk Eğitim Merkezi, Bafra Öğretmenevi ile Bafra Din Görevlileri Derneğinin hizmetleri uzun yıllar bu binalarda yürütülmüştür.

Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile Bafra Öğretmenevi yeni hizmet binalarına taşınmasıyla hizmet binaları Bafra Halk Eğitim Merkezi tarafından kullanılmaya devam etmektedir.

Bafra İmam Hatip Lisesi ile Bafra Lisesinde uzun yıllar Aile Birliklerinde görev almış, bu okulların her türlü ihtiyaçlarının giderilmesine katkılar sunmuştur.

Hayatı kamu hizmetlerinin desteklenmesi ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olmasıyla geçmiştir.

Bafra ilçesinin renkli ve hayırsever siması Mehmet VURALOĞLU’na Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.