bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra’dan 171 Umreci Kutsal Beldelere Yolcu Edildi

GÜNDEM

Bafra ilçesinde 171 Umreci İlçe müftülüğü Hizmet binasının önünde düzenlenen merasimin ardından Kutsal Beldelere yolcu edildi.

Bafra ilçesinde 171 Umreci İlçe müftülüğü Hizmet binasının önünde düzenlenen merasimin ardından Kutsal Beldelere yolcu edildi.

Bafra Müftülüğünden yapılan açıklamada; “Umre Hizmetlerinde, Diyanet İşleri Başkanlığı Hizmet Kalitesi ve Tecrübesini tercih eden, 171 Umrecimizi Kutsal Beldelere yolcu ettik. Bafra İlçe müftülüğü Hizmet binasının önünde, saat 09.00 da 171 vatandaşımızı 6 din görevlimizle 20 günlük Umre ibadetlerini yerine getirmeleri için tekbir-salavat ve dualarla uğurladık.

Umrecilerimizi, İlçe Müftüsü Sayın Necmettin KAYAR'ın "Yolculuk meşakkattir. Umre yapmak için birçok işini ve sevdiklerini bırakıp bu kutsal ve meşakkatli yola çıkan tüm Umreci ve din görevlilerimizin sağ salim gidip gelmelerini, geride bıraktığı sevdiklerine salimen ulaşmalarını ve yapacakları Umre İbadetlerinin Cenab-ı Allah tarafından kabul edilmesi" dua ve niyazıyla Çarşamba hava alanına uğurladık... Rabbim Umrelerini Mebrur, İbadetlerini Makbul eylesin...” ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.