bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra’da Güvenli Gelecek Çocuklarla Gelecek Projesi

GÜNDEM

Samsun’un Bafra ilçesinde Bafra Kaymakamlığı tarafından hazırlanan “Güvenli Gelecek Çocuklarla Gelecek proje” etkinliği düzenlendi.

Samsun’un Bafra ilçesinde Bafra Kaymakamlığı tarafından hazırlanan “Güvenli Gelecek Çocuklarla Gelecek proje” etkinliği düzenlendi.

Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur’un katılımıyla, Kaymakamlığın yapmış olduğu “Güvenli Gelecek Çocuklarla Gelecek Projesi” Emniyet Kemeri ve Bebek Koltuğu konulu 2. Kamu spot filmin gösterimi gerçekleşti.

Trafik kazaları sonucunda meydana gelen can ve mal kayıplarını en aza indirmek, Polis Halk ilişkilerini en üst seviyede tutabilmek, Engelli vatandaşlarımızın trafikte yaşamış oldukları zorluklar konularında kamuoyunda gerekli farkındalığı oluşturmak, Bakanlıklar ve Merkezi Kuruluşların yapmış oldukları projelere yardımcı olmak amacıyla Kaymakamlığımızca başlatılan “Güvenli Gelecek Çocuklarla Gelecek” projesi kapsamında “Emniyet Kemeri ve Bebek Koltuğu” konulu kamu 2. Kamu spot filmi gösterimi Fatih Orta Okulunda Kaymakamımız Sayın Ahmet ADUNUR filmde rol alan Bilal AKDAĞ, Songül AKDAĞ ve Şevval AKDAĞ ın da katıldığı kamu spot filmi canlı yayın ile ilçemizde bulunan tüm ilk ve orta okullarda toplam 4750 öğrenciye eş zamanlı olarak gösterildi.

Programa İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay GÖKDOĞAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, Milli Emlak Müdürü Gökhan KÖKTÜRK, Mal Müdürü Tuğrul Naki GÜNER, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İRER, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer ŞAHİN, 75.Yıl Huzur Evi Müdürü Hakan ZEREN iştirak etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.