bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra’da Görme Engelliler Kur'an Kursu’na Ziyaret

GÜNDEM

Bafra Protokolü 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Braille Alfabesi ile Kur’an Kursu eğitimi alan görme engellileri ziyaret ettiler.

Bafra Protokolü 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Braille Alfabesi ile Kur’an Kursu eğitimi alan görme engellileri ziyaret ettiler.

Bafra Müftülüğünden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada; “Bafra Gençlik Merkezinde İlçe Müftülüğümüz tarafından Görme engelli kardeşlerimize yönelik olarak açılan “Braille Alfabesi ile Kur’an Kursu”nu Ak Parti Samsun Milletvekili Sayın Av. Orhan KIRCALI, Belediye Başkanı Sayın Hamit KILIÇ, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Sayın İbrahim SEMİZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, İlçe Müftüsü Sayın Necmettin KAYAR ve beraberlerinde bulunan katılımcılarla birlikte ziyaret ettiler.

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nde gerçekleştirilen ziyarette İlçe Müftüsü Sayın Necmettin KAYAR, Braille Alfabesi Kurs Öğreticisi Gülnur GÖKMEN tarafından verilen kurs hizmeti hakkında ziyarette bulunanlara bilgi vererek, toplumumuzun her yaştan bütün bireylerine ulaşmak, yüce dinimizi ve O’nun ilkelerini sağlam kaynaklardan tecrübeli, din gönüllüsü görevlilerimizle öğretmek amacıyla özverili bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Samsun Milletvekili Sayın Av. Orhan KIRCALI ise bu özverili hizmetleri için İlçe Müftümüze ve görevlilerimize teşekkür etti.

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” vesilesiyle tüm engelli vatandaşlarımızın gününü kutluyor, vefat edenlere Cenab-ı Hakk’tan rahmet ve mağfiret, hayatta olanlara huzur ve saadetler temenni ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.