bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra’da Bisiklet Turu

GÜNDEM

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı vesilesiyle Bafra Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bafra Bisiklet Topluluğu Bisiklet Turu organize ederek öğretmen ve öğrencilerin parmak izleri ile hazırladığı afişi 15 Temmuz Demokrasi Meydanına getirdi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı vesilesiyle Bafra Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bafra Bisiklet Topluluğu Bisiklet Turu organize ederek öğretmen ve öğrencilerin parmak izleri ile hazırladığı afişi 15 Temmuz Demokrasi Meydanına getirdi. Meydandan hep birlikte parmak izleri ile “Atam İzindeyiz” sözünü verdiler. Katılımcılar daha sonra Gençliğin Ataya cevabını okuduktan sonra dağıldılar. 

Etkinlik hakkında bilgi veren Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Samsun Turizm Elçisiyim proje danışman öğretmeni Selim Aksar: “Atatürk’ün “Benim doğum günüm” dediği 19 Mayıs’ın 100. Yılında 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik Spor Bayramında Millî Mücadele yıllarındaki ruh ile aynı kararlılık ve ruhta olduğumuzu göstermek için Görsel Sanatlar öğretmenimiz Mehtap Özcan’ rehberliğinde öğretmen ve öğrencilerimizin parmak izlerimizle hazırladığı Atam İzindeyiz afişini Bisiklet Turu düzenleyerek bayram programımın bitiminde bisiklet turuyla göstermek istedik. Bisiklet turuna destek veren Bafra Bisiklet Topluluğundan Volkan Karaman’a, tura katılan Ümit Avcı, Ufuk Durmaz, Ulaş Can Erol, Kadir Erdoğan, Yahya Özbey, Şükrü Can Yaman, Kerem Özçamca’ya, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bizlere bağımsızlığımızı veren, Cumhuriyet yönetimini kazandıran ve yaşatan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle yâd ediyoruz.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.