bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra’da Ahilik Haftası Programı

GÜNDEM

Samsun’un Bafra ilçesinde Ahilik Haftası ile ilgili kutlama programı düzenlendi.

Samsun’un Bafra ilçesinde Ahilik Haftası ile ilgili kutlama programı düzenlendi.

Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Ardından katılımcılara Ahilik temalı sinevizyon gösterimi yapıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Kandazoğlu, “Öğrencilerimiz Eğitimlerinde Usta- Çırak-Aile ve Öğretmen boyutları devreye girerek Teknolojiyi kullanabilen, iş hayatı içerisinde pişen ve Meslek Ahlaki ile donanmış bir nesil iş ve meslek hayatındaki bozulmalar, güven eksikliğine dolayısıyla toplumsal sorunlara yeden olmaya başlamıştır. Milli, manevi, ahlaki ve insani tüm değerlere sahip meslek elemanlarının yetiştirilmesi; esnaf ve sanatkârlar arasındaki güven ve iş birliğinin yetiştirme gayreti içerisindeyiz. Ancak meslek ahlakına yönelik değerler zamanla yıpranmış ve bu durum, günümüz toplumunun iş piyasasında ahlaki sorunları da beraberinde getirmiştir” dedi.

Konuşmanın ardından Ortaöğretim Kurumları arası ve diğer alanlarda dereceye giren öğrencilere ödül ve hediyeleri protokol tarafından takdim edildi. Ödül töreninin ardından Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi öğrencisi Ahilik Temalı şiirini okudu. Program Şed kuşanma töreninin ardından okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından son buldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.