bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliği

GÜNDEM

Samsun’un Bafra ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla geniş katılımlı etkinlikler düzenlendi.

Samsun’un Bafra ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla geniş katılımlı etkinlikler düzenlendi.

Bafra Belediyesi önünden Mehteran eşliğinde düzenlenen yürüyüşe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Geniş güvenlik önlemleri eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüş Bafra 15 Temmuz Demokrasi Meydanında sona erdi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Programda tüm şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim Tilaveti, dualar ve şiirlere yer verildi. Meydanda toplanan kalabalık grup burada akşam ve yatsı namazlarını cemaatle kıldı. Tasavvuf Musiki Korosunun seslendirdiği ilahiler ve öğrenciler tarafından okunan şiir dinletisiyle program devam etti.

Programda konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç; “Türkiye Cumhuriyeti Türk Siyasi tarihinde eşi benzeri görülmemiş hain bir saldırıya maruz kalmıştır. Düşmanın harp sahasında bile yapmadığı, yapamadığı alçaklığı silahlı kuvvetlerimizin içine sızmış FETÖ Terör Örgütüne mensup vatan hainleri bu aziz millete maalesef reva görmüştür. Tarih boyunca nice ihaneti aşan milletimiz Allah’ın yardımı Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve kararlılığıyla sokakları ve meydanları doldurarak bedenlerini tankların önüne siper ederek üzerine açılan ateşlere rağmen asla geri adım atmamış darbecilere bu vatanı bırakmamıştır. O gece şehit olanlara Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Allah bu millete bir daha böyle acılar yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından program Kuran-ı Kerim Tilaveti ilahi dinletisi ve sinevizyon gösterileri ile devam etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.