bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Ticaret Borsasından Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret

GÜNDEM

Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol’a Meclis Başkanı Namık Kibaroğlu, Başkan Yardımcılarımız Kenan Yıldızoğlu, Bayram Yılmaz Sayman Üyemiz Mehmet Ali Berber Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Eğe, Personelimiz Hasan Sandalcı ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Tarık Erol ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Bafra’mız bir Tarım kenti. Hep Diyoruz Tarıma Dayalı Projeler İle Birlikte Zahire Borsası Hakkında Bilgi Vererek Bölgemizi Tarım’da İleriye Götürecek Projelerdir. Bölgemiz İçin Aksaklıkları Yetkililerle Paylaşarak Çözüm Aramak Ve Geliştirilebilir Projelerle Katkı Sağlamak Suretiyle Gelecek Nesillere İyi Bir Miras Bırakmak İçin Var Gücümüzle Çalışacağız. Rıfat Başkanımızın Öncülüğünde Beraber Yol Yürüyeceğiz Var Gücümüzle Her Dönemde Olduğu Gibi Destekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.