bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Taekwondo Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu Oldu

GÜNDEM

Bafra Taekwondo Spor Kulübü Sporcuları; toplamda 19 Madalya kazanarak, Genel Klasmanda Türkiye Şampiyonu olarak Bafra’nın gururu olmayı başardı.

Bafra Taekwondo Spor Kulübü Sporcuları; toplamda 19 Madalya kazanarak, Genel Klasmanda Türkiye Şampiyonu olarak Bafra’nın gururu olmayı başardı.

Ankara Taha Akgül Spor Salonunda düzenlenen ve 284 Kulüp 1104 Sporcunun katıldığı şampiyonada Bafra Taekwondo Spor Kulübü 7 Altın, 4 Gümüş, 8 Bronz madalya olmak üzere toplamda 19 Madalya alarak, Genel Klasmanda Türkiye Şampiyonu olarak Bafra’nın gururu olmayı başardı.

Bafra Taekwondo Spor Kulübü Antrenörü Hakan Emirzaoğlu yaptığı açıklamada; “Bir yıl boyunca çok çalıştık. Ben çocuklarımın başarı kazanacağından emindim, bu başarı da emeği geçen başta velilerimiz olmak üzere, çünkü velilerimizin desteği olmasaydı bu şampiyonaya gidemezdik. Sponsorlarımıza, velilerimize, bize inandıkları ve güvendikleri için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bafra Taekwondo Spor Kulübü Antrenörü Yavuz Nacak; “Bu başarı başta sporcularımızın, ardından da onların velilerinindir. Bizlere kimse destek olmazken kendileri bizlere inandılar güvendiler. Biz başarı geleceğine çok emindik, kendilerini utandırmadığımız için çok mutluyuz. Ayrıca Milli Takıma giden 4 sporcumuz 5 Şubatta derece yapmayı başarırlarsa, Danirmarka’da düzenlenecek Dünya Şampiyonasına gitme hakkı kazanacak” şeklinde konuştu.

Bafra Taekwondo Spor Kulübü’nden Madalya almaya hak kazanan sporcuların isimleri ve kategorileri şu şekilde;

Minik Erkekler 10-11 yaş ferdi kategorisi 1. Bahadır Türken,

Minik Bayanlar 10-11 yaş ferdi kategorisi 2. Gülşah Efsa Sevinç,

Yıldız Kızlar 12-14 yaş ferdi kategorisi 3. Rana Dursun,

Minik Bayanlar takım 3.leri Elif İleri, Ceylin Yağmur Karadaş, Zeynep Reis,

Minik Bayanlar takım 2. Ceylin Sarı, Gülşah Efsa Sevinç,

Minik Erkekler takım 1. Bahadır Türken, Berat Çağatay Şenel, Oğuz Kağan Gökmen,

Minik Bay-Bayan 3. Arda Söylemez, Zülbiye Aksu,

Yıldız Bayan takım 1. Rana Dursun, Zülbiye Aksu, Ekinnaz Bekar,

Minik Bay Bayan 3. Ceylin Sarı, Oğuz Kağan Gökmen.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.