bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Protokolü Roman Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu

GÜNDEM

Samsun’un Bafra ilçesinde protokol üyeleri Roman vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi.

Samsun’un Bafra ilçesinde protokol üyeleri Roman vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi.

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve eşi Nurgül Dağlı hanımefendi, Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan ve Av. Orhan Kırcalı ile birlikte Samsun Valiliği koordinasyonunda 8 Nisan Dünya Romanlar Günü münasebetiyle Bafra ilçesinde düzenlenen iftar programına katılarak, Roman vatandaşlarla bir araya geldi.

Samsun Valiliğinden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada; “Kendilerine özgü zengin kültürleriyle toplumumuzun önemli bir parçasını oluşturan Roman vatandaşlarımızın 8 Nisan Dünya Romanlar Günü’nü kutlayan Sayın Valimiz, ilimizde başta eğitim ve istihdam olmak üzere Roman vatandaşlarımızın sorunlarının çözümüne yönelik çalışma ve projeler yürüttüklerini ifade ederek, Valilik olarak her zaman psikososyal, sosyokültürel ve mesleki gelişimlerini desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Ramazan ayının şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine barış ve hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Sayın Valimiz, Roman vatandaşlarımıza aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hayat diledi” ifadelerine yer verildi.

İftar programına Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan ve Av. Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve vatandaşlar katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.