bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Karma Medikal OSB’de İstifa Talebi

GÜNDEM

Bafra ilçesinde Damsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ın Bafra Karma Medikal OSB Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının istenmesi kamuoyunda şok etkisi yarattı.

Bafra ilçesinde Damsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ın Bafra Karma Medikal OSB Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının istenmesi kamuoyunda şok etkisi yarattı.

Samsun Dr. Valisi Zülkif Dağlı’nın Organize Sanayi Bölgeleri’nde Yönetim Kurulu Başkanlığında kendisinin görev yapmak istemesi sebebiyle böyle bir talep gelmiş durumda. Bunun için Samsun’daki Organize Sanayi Bölgeleri Yönetim Kurullarında birer üye istifa ederek Samsun Dr. Valisi Zülkif Dağlı’nın Yönetim kurullarında görev alması sağlanacak ve ardından Yönetim Kurulu içerisinde yapılacak olan seçimle Yönetim Kurulu Başkanı seçilmiş olacak. Bu durumun Samsun’daki bütün Organize Sanayi Bölgeleri kapsadığı bilgisine ulaşıldı.

Samsun Dr. Valisi Zülkif Dağlı’nın yönetime girebilmesi amacıyla Bafra Sera İhtisas OSB’de Bafra Belediye Meclis Üyesi Şaban Deniz‘in istifa ettiği bilgisine ulaşıldı. Bafra Karma Medikal OSB’de ise Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Damsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ın istifasının istenmesinin gündeme geldiği bildirildi. Yönetim Kurulu’ndan istifa eden üyelerin Müteşebbis Heyet’teki görevleri devam edecek.

Bafra ilçesinde Damsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ın Bafra Karma Medikal OSB Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının istenmesi kamuoyunda şok etkisi yaratırken, yatırımcılar ise karardan vazgeçilmesi için imza kampanyası başlattı. Ayrıca; Bafra ilçesindeki Muhtarlar, İşadamları ve vatandaşlar sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Serdal Sefa Kocabaş’ın istifasının istenmesinden vazgeçilmesi çağrısında bulundu.

Bafra Karma Medikal OSB’de faaliyet gösteren firmalar, Bafra OSB Yönetim Kurulu Üyelerinden DAMSAN Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’a yaptıkları yazılı açıklama ve imza kampanyası ile tam destek verdiler.

Bafra Karma Medikal OSB’de faaliyet gösteren firma yöneticilerinin ortaklaşa yaptığı basın açıklamasında; “Bafra Karma ve Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yatırımcılarının temsilcisi olarak Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Serdal Sefa Kocabaş seçilmiştir. Bafra Karma ve Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yatırımcılarından olan ve bizleri temsil eden Serdal Sefa Kocabaş’ın yönetim kurulundan istifasının istendiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Bafra Karma ve Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıları olarak bizim temsil edilmeyeceğimiz bir yönetim kurulunda ihtiyaçlarımızın giderilebileceğini düşünmüyoruz. Temsilcimiz olan Serdal Sefa Kocabaş’ın yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam etmesi adına Bafra OSB yatırımcıları olarak imza kampanyamızın dikkate alınması ve gereğinin yapılmasını arz ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.