bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Karadenizin En Büyük Panayırına Hazırlanıyor

GÜNDEM

Samsun’un Bafra İlçesi geçmişi yüzlerce yıl öncesine dayanan,  her yıl on binlerce kişinin katıldığı, geleneksel olarak Gökçeağaç Mahallesinde kurulan tarihi Karadede Panayırına hazırlanıyor.

Samsun’un Bafra İlçesi geçmişi yüzlerce yıl öncesine dayanan, her yıl on binlerce kişinin katıldığı, geleneksel olarak Gökçeağaç Mahallesinde kurulan tarihi Karadede Panayırına hazırlanıyor.

ÜCRETSİZ KONSERLER VE ETKİNLİKLER

21 Ağustos Pazar günü yapılacak panayırda, ücretsiz Konserler, ödüllü yarışmalar gibi aktiviteler ile eğlence alanları, yeme içme alanları, kamp ve piknik alanları yer alıyor. Panayır kapsamında kurulan pazarda terlikten traktöre bir çok ürünü panayıra özel kampanya ve indirimlerle almak mümkün.

21 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ ON BİNLERCE KİŞİNİN KATILMASI BEKLENİYOR

Türkiye’nin en büyük üç panayırından biri ve Karadeniz Bölgesinin en büyük panayırı olan Karadede Panayırı ile ilgili panayırı düzenleyen GÖKDER’in Başkanı Turgut Demir şu açıklamaları yaptı; “Panayır 20 Ağustos cumartesi öğlen saatlerinde stant alanlarının açılması ile başlayacak, kamp yapmayı seven vatandaşlarımız dilerseler alanda ücretsiz çadır kurup konaklayabilecek, aynı gün heyecan dolu Dağ Bisikleti yarışları ile devam edecek, yine cumartesi akşamı konserle sürecek. Pazar günü ise panayırın esas kısmında iki konser ve ödüllü yarışmalar olacak. Yapılacak ihale ile yeni panayır ağası seçilecek. Çok sayıda esnaf ve firma stantları ile panayırda yer alacak. Aileler huzurlu bir şekilde hem piknik yapıp hem eğlenip hemde kurulacak pazarda panayıra özel indirimler ile alışveriş yapma fırsatı bulacak. “ dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.