bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra İYİ Parti’den HES Kodlu Anahtarlık

GÜNDEM

İyi Parti Bafra ilçe Teşkilatından Hayatı Kolaylaştırmak Adına HES Kodlu Barkotlu Anahtar Dağıttı.

İyi Parti Bafra ilçe Teşkilatından Hayatı Kolaylaştırmak Adına HES Kodlu Barkotlu Anahtar Dağıttı.

İYİ Parti Bafra İlçe Teşkilatı projelerine yeni bir proje daha eklerken, vatandaşların “Hayatı Kolaylaştırmak için varız ” adına HES Kodlu Barkotlu Anahtar uygulamasını hayata geçirerek vatandaşlara dağıtımını yaptı.

İYİ Parti Bafra ilçe Teşkilatı tarafından Bafra Beşyol caddesinde vatandaşların işlerini daha da kolayştırma adına HES Kodlu Barkotlu Anahtarların dağıtımı İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İYİ Parti Parti Bafra ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, İYİ Parti Bafra Belediye Meclis Üyeler tarafından yapıldı.

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, ilçe teşkilatı olarak vatandaşlarımızın ” Hayatı Kolaylaştırmak için varız ” etkinliği tertip ettik. Biz neden mi bu etkinliği yaptık, çünkü hayatımız zorlaştı. Neden mi zorlaştı 20 yıldır İktidar olanların yanlış politikalarından dolayı vatandaşlarımızın hayatları zorlaştı.

Her alanda Tarımda Üreticilerimiz olmak üzere, tarım girdilerinde her şeyin yüzde ikiyüz artması, desteklerin yetersiz kalması, pandeminden dolayı esnaflarımız zorlu bir yılı aşkın zor günler geçirdi. Bu zorlu günlerde esnafa yeterince destek verilmedi sağlanmadığından dolayı hayat daha da zorlaştı.Eğitimde öğrencilerimiz gerekli internet desteği verilmedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.