bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra İmam Hatip Mezunları 18. Pilav Gününde Buluştu

GÜNDEM

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği BAFİMDER’in 18. geleneksel buluşma programı ve pilav günü etkinliği Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleşti.

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği BAFİMDER’in 18. geleneksel buluşma programı ve pilav günü etkinliği Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleşti.

Program Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kuran-ı Kerim Tilavetinin ardından BAFİM-DER Başkanı Hüseyin Dursun yapmış olduğu selamlama konuşmasında; “Bizler bu dava uğruna 1071 yılında Cennet mekân Sühan Alparslan öncülüğünde geldiğimiz Anadolu topraklarında karışını kanımızla sulayarak bu günlere geldik. Bugünlere gelirken nice acılar ıstıraplar, sıkıntılar ve ihanetler karşılaştık. Biz imam hatip camiasına çok iş düşüyor onun için bizler birbirimize sahip çıkmak zorundayız. Ortak aklımıza ihtiyacımız var ve Elhamdülillah bu ortak akıl biz imam hatiplilerde mevcut. Bu dava uğruna şehit olmuş bütün şühedaya Allahtan rahmet diliyorum. Bu yıl 18.sini düzenlediğimiz Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları gününe hepiniz hoş geldiniz” ifadelerini kullandı.

Programda AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç birer selamlama konuşması yaptılar.

Bafra İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunları ve mensupları derneği (BAFİMDER)’in organize ettiği buluşma programına, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, okul müdürleri, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Konuşmaların ardından programa katılan misafirlere geleneksel olarak her yıl yapılan etli pilav ikram edildi. İkramın ardından Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları günü sona erdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.