bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra İlçe Müftülüğü'nden Ulu Çınara Ziyaret

GÜNDEM

Bafra Müftülüğü gençlik koordinatörlüğü refakatinde Bafra İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencileri Muharrem Bey’e ziyarette bulunuldu.

Bafra Müftülüğü gençlik koordinatörlüğü refakatinde Bafra İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencileri Muharrem Bey’e ziyarette bulunuldu.

Bafra Müftülüğünden yapılan açıklamada; “Diyanet İşleri Başkanlığı, kuşaklar arası kaynaşmayı artırmak, genç yaşlı, hasta ve engelli kardeşlerimizle buluşup hal-hatır sorup onlarla sohbet etmek ve bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak üzere başlatmış olduğu Ulu Çınarlar projesi kapsamında yaşlı, hasta ve engelli kardeşlerimize ziyaretler yapılacağı bildirilmektedir.

İlçe müftülüğü olarak bu değerlerimizle buluşmak tecrübelerinden istifade etmek için Bafra Müftülüğü gençlik koordinatörlüğümüzün refakatinde Bafra İbn-i Sina Mesleki ve Tekniki Lisesi öğrencileri ile birlikte Gazipaşa Mahallesi sakinlerinden Muharrem Beye ziyarette bulunuldu.

Ziyarete, Şube Müdürü Abdülkadir KILIÇ, Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Beşir KÜÇÜK, Çinili Camii İmam Hatibi Hızır Emre SEZER, Müezzin Kayyum Kurtça ŞENEL ve İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencileri katıldı.

Muharrem amca ziyarette, hayat tecrübelerinden, gençliğin öneminden ve gençliğin baki olmadığından, ihtiyarlığın bizi beklediğinden bahsetti. Gözleri görmeyen Muharrem amca Cami hasretiyle yandığını Keşke “gözlerim görse de yine eskisi gibi Çinili Camii'ne cemaate devam edebilsem.” dedi.

Bizler de kendisine İlçe Müftüsü Necmettin KAYAR'ın selamını iletip, iyilik sağlık-sıhhat ve huzur temennisiyle ve göstermiş olduğu misafirperverlikten ötürü teşekkür ederek ziyaretimizi sonlandırdık.

Rabbim cümlesine hayırlı uzun ömürler nasip eylesin...” ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.