bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra İHH’den Arakan ve Myanmar Müslümanlarına İftar Yemeği

GÜNDEM

Bafra İnsani Yardım Derneği (İHH) Bangladeş sınırında Arakan ve Myanmar Müslümanlarının kaldığı kampta iftar yemeği düzenledi.

Bafra İnsani Yardım Derneği (İHH) Bangladeş sınırında Arakan ve Myanmar Müslümanlarının kaldığı kampta iftar yemeği düzenledi.

Bafra İHH Derneği Başkanı İlyas Altuntaş konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Amacımız Bangladeş sınırındaki kamplarda kalan Arakan’lı ve Myanmar’lı müslüman kardeşlerimizle soframızı paylaşmaktı. Orada ekmek, yemek çok önemli, yoksul bir ülke ne kadar sahip çıkarsak o kadar güzel olur. Ben bu iftar programında bize destek veren Murat Şişman ve ailesi ile hayırseverlere çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta da Suriye’nin İdlib kentinde bulunan Yetimhanemizdeki yetimlerimizle iftar soframızı paylaşacağız. Ben hayırsever insanlarımızı Bafra İnsani Yardım Derneği’mize destek olmaya davet ediyorum. Rabbim hayrlarını kabul eylesin” ifadelerini kullandı.

Bafra İnsani Yardım Derneği tarafından Bangladeş sınırındaki Arakan ve Myanmar Müslümanlarının kaldığı kampta düzenlene iftar yemeği menüsünde; Pilav, et, haşlanmış yumurta, hurma, muz, meyve suyu ve su yer aldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.