bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra İHH Derneği’nden İdlib’teki Yetimlere İftar Yemeği

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

GÜNDEM

Bafra İHH Derneği Suriye’nin İdlib kentinde bulunan Yetimhanedeki yetimlerle iftar yemeği ulaştırıldı.

Bafra İHH Derneği Suriye’nin İdlib kentinde bulunan Yetimhanedeki yetimlerle iftar yemeği ulaştırıldı.

Bafra İHH Derneği Başkanı İlyas Altuntaş yaptığı açıklamada, “Suriye’de savaşın yetim bıraktığı çocuklara Ramazan ayı içerisinde de destek olmayı sürdürüyoruz. Yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında Suriye içerisindeki toplu iftar organizasyonları bu sene iptal edildi. Biz de Bafra İHH Derneği olarak İdlip’teki yetimhanemizde kalan yetimlerimize vakfımızın mutfaklarında pişirilen yemekleri dağıttık” dedi.

Yetimlere sahip çıkılması gerektiğini belirten Altuntaş, “Malum olduğu üzere her yıl Ramazan ayının 15’inde ‘Dünya Yetimler Günü’; bugünü çok önemli bir fırsat olarak görmeliyiz. İftar sofralarımıza oturduğumuzda zulüm ve açlıkla mücadele eden yetimleri aklımıza getirerek onlara sahip çıkmalıyız. Ben hayırsever insanlarımızı Bafra İnsani Yardım Derneği’mize destek olmaya davet ediyorum. Rabbim hayrlarını kabul eylesin” ifadelerini kullandı.”

İYİLİK HAREKETİNE DESTEK OLMAK İÇİN

Hayırseverler, Suriye ve dünyanın farklı yerlerinde zulüm gören, mağdur olan insanlar için zekâtlarını, fitrelerini, sadakalarını ve kumanyalarını Bafra İHH Derneğimizin iyilik hareketine katabilir ve Ramazan boyunca gerçekleştirilecek kampanyalara destek olabilirler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.