bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Hacınabispor Başkanı İsa Köprü “Yeter Artık !”

GÜNDEM

Bafra Hacınabispor Kulüp Başkanı İsa KÖPRÜ sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı açıklamasında; “Yanlış anlaşılmasın biz kimsenin hakkını istemiyoruz. Ama bizim hakkımızı da kimse yiyemez” dedi.

Bafra Hacınabispor Kulüp Başkanı İsa KÖPRÜ sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı açıklamasında; “Yanlış anlaşılmasın biz kimsenin hakkını istemiyoruz. Ama bizim hakkımızı da kimse yiyemez” dedi.

Başkan Köprü açıklamasında; “2019/20 Sezonuna başlarken almış olduğunuz kararlarımızın en önemli bölümünü oluşturan fair play ruhuna uygun ve eşit şartlarda mücadele ilkesini bu günlük bir tarafa bırakıp mecburen bu açıklamayı yapmak zorunda kaldık. Şu ana kadar oynadığımız hiç bir maçtan sonra ne hakemler nede kurullar hakkında bir konuşma veya serzenişimiz olmadı. Ama dün oynanan ve centilmence geçen Karasamsun maçından sonra gördük ki hakem kararları ligin sıralamasını belirleyecek seviyeye ulaştı. Örneğin ligin ilk maçı Karasamsunspor ile oynarken sarı kartı olan oyuncu Son adam pozisyonunda iken oyuncumuzu düşürdü ve direk atılması iken sarı dahi görmedi. 82. Dk 1.0 öndeyiz. Ligin 5. Haftası Havza belediyespor ile oynuyoruz. Maç 1.1 devam ediyor 78. Dk nizam gol atıyoruz herkes gol diyor yan hakem ortaya koşuyor ama orta hakem golü iptal ediyor. Bu iki maçın hakemi aynı hakem. Sonrasında 9. Hafta 19 Mayıs Belediyespor ile oynuyoruz maçın 87. Dk maçta sakatlanarak yan hakem pozisyonuna geçen hakem orta hakemin vereceği penaltıyı bayrağını ısrarla sallayarak verdirmiyor ve aynı hakem dün oynadığımız maçta bütün taktir haklarını rakip takım lehine kullandı. Bu maçlardada aynı hakem görev yaptı. Ligin 12. Haftasında Evcispor maçında ise maçın 70. Dk sında net penaltımız verilmedi ve hakem arkadaşımız bize temas var ama inandırıcı deyil diyerek aklımızla alay etti” ifadelerini kullandı.

İsa Köprü açıklamasını şu ifadelerle tamamladı; “Yanlış anlaşılmasın biz kimsenin hakkını istemiyoruz. Ama bizim hakkımızı da kimse yiyemez. Hata olur dedik görmemiştir dedik insandır dedik ama dün oyunun ilk bölümünde maçın hakemi gördüklerini çalmayınca bu yazıyı yazmak zorunda kaldık. Tüm spor kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.