bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Görme Engelliler Derneği Yeni Binasına Kavuştu

GÜNDEM

Bafra Görme Engelliler Derneği yeni hizmet binasının açılışı; ilçe protokolü ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bafra Görme Engelliler Derneği yeni hizmet binasının açılışı; ilçe protokolü ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bafra ilçesi Hacınabi Mahallesi Hacı Ahmet sokakta yeni dernek binası önünde düzenlenen programda ilk olarak Bafra Görme Engelliler Derneği Başkan vekili Fatih Uyanık dernek faaliyetleri hakkında bilgiler vererek; Yeni hizmet binasının tahsis edilmesinde desteklerinden dolayı Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner’e ve tadilatı ile donatımına destek veren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve işadamlarına teşekkür etti.

Bafra Görme Engelliler Derneğinin yeni hizmet binasını hiçbir ücret talep etmeden tahsis eden Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner; tahsis sürecini espirili bir şekilde anlatarak; imkânı olan işadamlarımızın bu tür sivil toplum kuruluşlarına destek vermesi gerektiğini ifde etti

Konuşmalardan sonra Bafra Görme Engelliler Derneği yeni hizmet binasının kurulmasında katkıda bulunanlara plaket takdimi yapıldı. Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve Bafra protokolünün kurdele kesimi ile birlikte Bafra Görme Engelliler Derneğinin yeni binasının açılışı gerçekleştirildi. Dernek binasının gezilmesi ile program sona erdi.

Açılış programına Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Zafer Yüksel, Bafra Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahin, Bafra Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdür V. Yaşar Şenel, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hacı Avcı, Bafra Milli Piyango Yurt Müdürü Emin Albayrak, Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Ömer Ergül, Yönetim Kurulu Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Okul Müdürleri, Daire amirleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.