bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Belediyesinden Fark Yaratan Yaklaşımlar

GÜNDEM

Bafra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin cadde ve sokaklarında temizlik çalışmaları devam ediyor.

Bafra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin cadde ve sokaklarında temizlik çalışmaları devam ediyor.

FARK YARATAN YAKLAŞIMLAR

 ‘Önemli olan dertleri süpürmek, caddeleri süpürmek kolay’ ve 'Önemli olan sevgi toplamak, çöpleri toplamak kolay' ifadelerinin yer aldığı tasarımlarla giydirilen Temizlik araçların gören vatandaşlar; “işte fark yaratan yaklaşımlar” demekten kendilerini alamadılar.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla birlikte; “‘Önemli olan dertleri süpürmek, caddeleri süpürmek kolay’ diyerek çalışmalarını sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, süpürge araçları, çöp taksileri, çöp kamyonları ve temizlik çalışanları ile mıntıka temizliklerini sürdürüyor, ilçemizin temizliği için gece-gündüz mesai yapıyor” ifadelerini kullandı.

Yaz aylarının gelmesi ve yaklaşan Ramazan Bayramı münasebetiyle Bafra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin cadde ve sokaklarında temizlik çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerin yapmış olduğu temizlik çalışmalarından vatandaşlar da memnun olduklarını ifade ettiler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.