bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

BAFİM-DER Başkanı Hüseyin Dursun’dan Bayram Mesajı

GÜNDEM

Bafra İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (BAFİM-DER) Başkanı Hüseyin Dursun; Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Bafra İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (BAFİM-DER) Başkanı Hüseyin Dursun; Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

BAFİM-DER Başkanı Hüseyin Dursun mesajında; “Değerli hemşehrilerimiz, Kurban Bayramı’na ulaşmanın ve onu idrak edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar barıştır, sevgidir, huzurdur, kardeşliktir. En çok da paylaşmaktır. İhtiyaç sahiplerini de mutluluğumuza ortak etmektir. Şehr-i Sülaha’nın sakinleri olarak ailelerimizle, eş ve dostlarımızla bereketi ve manevi huzuru yaşayacağız. Birlik ve beraberliğimizi daima muhafaza edeceğiz. Bir selamın, bir tebessümün bile çok kıymetli olduğu bu günlerde etrafımıza daha dikkatli bakarak ihtiyaç sahiplerini de gözden kaçırmayalım. Gerçek bayramları birlikte yaşayalım. Bu vesile ile başta aziz şehitlerimizin ailelerinin ve kahraman gazilerimizin, tüm hemşehrilerimizin bayramını en kalbi duygularımızla tebrik ediyor, İslam Âlemi ve insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Rabbim; sağlık ve esenlik içerisinde nice bayramlara hep birlikte erişebilmeyi nasip eylesin” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.