bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ayvacık’ta “Foto-Maraton” Fotoğraf Sergisi Açıldı

GÜNDEM

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Ayvacık Belediyesi işbirliği ile “Foto-Maraton” isimli fotoğraf yarışması düzenlendi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Ayvacık Belediyesi işbirliği ile “Foto-Maraton” isimli fotoğraf yarışması düzenlendi.

Foto-Maraton Etkinliğinin Sergisi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci Yaşam merkezinde gerçekleştirildi.

Etkinliğe Rektör Vekili Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı,Ondokuz Mayıs Üniversitesi İetişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr Niyaz Usta, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Doç.Dr. Emin Kasap, , Meclis Üyeleri ile Öğrenciler katıldı.

Foto- Maraton Etkinliği’nin açılış konuşmasını yapan Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı: “Ondokuz Mayıs Üniversitemizin İletişim Fakültesi Öğrencilerinin öncülüğünde gerçekleştirilen Foto- Maraton etkinliğinin açılışına hoşgeldiniz. Öncelikle bizlere bu imkanı sağlayan Ondokuz Mayıs Üniversitesi yönetimi ve hocalarına teşekkür ederiz. Saklı Cennet Ayvacığı sakladığı yerden çıkaracağız diyerek ayvacığa gelen ve çok kısa bir zaman içerisinde böyle bir ortamı hazırlayan geleceğimizin teminatı olan gençlerimize çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Açılış konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere plaket ve hediye takdimi yapıldı.

Etkinlik, öğrenciler ve protokol üyeleri ile fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.