bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Aydın ve Kazar Ailelerinin Mutlu Günü

GÜNDEM

Aydın ve Kazar Ailelerinin biricik çocukları, Zehra Kazar ve Mahmut Erdem Aydın ömür boyu sürecek birlikteliğe imza attılar.

Aydın ve Kazar Ailelerinin biricik çocukları, Zehra Kazar ve Mahmut Erdem Aydın ömür boyu sürecek birlikteliğe imza attılar.

Ahmet Aydın ve Fatma Aydın’ın oğlu Mahmut Erdem Aydın ile Hatice ve Sedat Kazar çiftinin kızı, Zehra Kazar Bafra Davet ve Toplantı Salonunda gerçekleştirilen düğün töreniyle ile hayatlarını birleştirdiler. Mahmut Erdem ve Zehra'yı bu mutlu günlerinde Aydın ve Kazar ailelerinin sevenleri ve yakınları da yalnız bırakmadı.

Bafra Davet ve Toplantı Salonunda gerçekleşen düğün töreninde Çiftlerin Nikahlarını Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Adalet Bakan Yardımcısı Şaban Yılmaz, eski Valilerden Osman Aydın ve İş insanı Hüseyin Baştürk şahitlerin eşliğinde kıydı.

Bafra Davet ve Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Düğün ve Nikah törenine Adalet Bakan Yardımcısı(eski Bafra Cumhuriyet Başasavcısı) Şaban Yılmaz, İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Bir önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Eski Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Eski Samsun Milletvekili Adem Yıldız, Tiryakioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Merkez Birliği Başkan Yardımcısı Osman Parlak, Samsun Sivil Toplum Örgütleri Platformu Dönem Başkanı-ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Bafra İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun, Türkiye’nin ve bölgenin her yerinden İş İnsanları, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ve yönetimi, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu ve yönetimi, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve yönetimi, Bafra Genç İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Alper Güngör ve yönetimi, TRT Bafra Temsilcisi ve Köy Tv Program yapımcısı Vural Yeşilyurt, GÖKCAMDER BAŞKAN Yardımcısı Salih Kılıç, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, Bafra Belediyesi Meclis üyeleri, Ak Parti Samsun eski il Başkanları Muharrem Göksel, Av. Adem Güney, Eski Bafra Belediye Başkanı Sefer Peker, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, Banka Müdürleri, Okul Müdürleri, Daire Müdürleri, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.