bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Avrupa 3.’sü Buğra AKTAŞ Samsun’da Çiçeklerle Karşılandı

GÜNDEM

Avrupa 15 Yaş Altı Badminton Şampiyonasında Avrupa 3.sü olan Milli Badmintoncumuz Buğra AKTAŞ Samsun Havalimanında çiçekler ile karşılandı.

Fransa'nın Liévin kentinde 14-16 Şubat 2020 tarihinde yapılan Avrupa 15 Yaş Altı Badminton Şampiyonasında Avrupa 3.sü olan Milli Badmintoncumuz Buğra AKTAŞ Samsun Havalimanında çiçekler ile karşılandı.

Gençlik ve Spor Samsun İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “14-16 Şubat 2020 tarihleri arasında Fransa'nın Liévin kentinde yapılan 15 Yaş Altı Avrupa Badminton Şampiyonasında karışık çiftler kategorisinde Avrupa 3.sü olan Milli Badmintoncumuz Buğra Aktaş Samsun Havalimanında çiçekler ile karşılandı. Sporcumuzu ve Antrenörümüzü tebrik ederiz” ifadeleri kullanıldı.


Gençlik ve Spor Samsun İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri/Sportif Değerlendirme ve Takip Birimi Şube Müdürü Celalettin Kapçak yaptığı açıklamada; “Badmintonda Avrupa 3.sü Olan Sporcumuz Buğra AKTAŞ'ı İl Müdürlüğümüz Adına Karşıladık. Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederiz” şeklinde konuştu.

Avrupa 3.sü olan Milli Badmintoncumuz Bafralı Buğra AKTAŞ’ı Samsun Havalimanında karşılamaya ailesi ve yakınları da katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.