bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Asker Çantası Gülyalı Belediyesi’nden

GÜNDEM

Gülyalı Belediyesi yaşamın bütün alanlarında vatandaşlarının yanında olmayı sürdürüyor.

Gülyalı Belediyesi yaşamın bütün alanlarında vatandaşlarının yanında olmayı sürdürüyor. Doğum ve evlenmenin ardından son olarak askere gidecek gençler için proje başlatan Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, “Askerlik vazifesini yerine getirecek genç kardeşlerimin asker çantalarını ücretsiz olarak kendilerine hediye edeceğiz” dedi.

BAŞKAN TEPE: “ASKERLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR”

Gülyalı Belediyesi’nin hizmet sağladığı alanlarda büyük bir değişim başlattıklarını ifade eden Başkan Tepe, “Sıradan belediyeciliğin ötesinde insanı önceleyen bir yaklaşım ortaya koyuyoruz. Vatandaşlarımız belediyesini kederinde de sevincinde de yanında görmek istiyor. Ortaya koyduğumuz vizyon projelerle vatandaşlarımızın yaşamının her anına katkı sunuyoruz. Yeni doğum yapacak ailelerimize Yenidoğan Destek Paketi tedariğini geçtiğimiz aylarda başlatmıştık. Evlenme ile ilgili Türkiye’de bir ilke imza attık ve bütün harç ücretlerini kaldırarak tamamen ücretsiz hale getirdik. İhtiyaç sahibi gelin adaylarımıza gelinliklerini ücretsiz bir şekilde temin ediyoruz. Son olarak askere gidecek genç kardeşlerimizin yanında olalım istedik. Askere gitme süreci oldukça yoğun geçiyor. Asker çantası yapmak, bu ürünleri bir araya getirmek ayrı bir zaman ve ekonomik imkân gerektiriyor. Kardeşlerimiz bu süreçte yorulmasınlar, aileleri ve sevdikleriyle daha fazla zaman geçirsinler diye Gülyalı Belediyesi nezdinde asker çantası hediye ediyoruz. Oluşturduğumuz bu çantadaki ürünler, bir askerin kışlada ihtiyacı olan bütün ihtiyaçlarını karşılayacak bir çeşitliliğe sahip. Ürünlerimizin tamamını bir abi hassasiyetiyle bizzat seçtim, hepsi kaliteli ürünlerden oluşuyor. Askerlerimiz için ne yapsak azdır. Projemizin ilçemize uğurlu olmasını temenni ediyor, vazifesini yerine getiren tüm askerlerimize hayırlı teskereler diliyorum.

ÇANTANIN İÇERİSİNDE NELER VAR?

İlçe sınırları içerisinde ikamet eden asker adaylarının kışlada ihtiyaç duyabilecekleri temel askeri malzemelerin yer aldığı çantada terlik, el ve yüz havlusu, bot boyası ve parlatıcı, çorap, iç çamaşırı, atlet, çamaşır yıkama filesi, temiz çamaşır torbası, kirli çamaşır torbası, büyük boy el valizi, iğne-iplik dikiş seti, tıraş seti, diş fırçası ve macunu, şampuan, kolonya, askılı boyun cüzdanı, şafak kartı, mektup, pudra, tırnak makası ve dolap kilidi yer alıyor.

Asker çantası edinmek isteyen asker adaylarımızın sevk (sülüs) belgesi ile belediyemize müracaat etmeleri durumunda çantalar kendilerine teslim edilecektir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.