bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Aşçı ve Öncel Aileleri Evlatlarının Mürvetlerini Gördüler

GÜNDEM

ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı-Hanife Gül Aşcı’nın kızları Turizmci Buket Aşcı , Tekstilci Mehmet Öncel-Öznur Öncel’in evlatları Tekstilci Mustafa Öncel ile mutluluk dolu yıllara yelken açıp, birbirlerine ömürleri boyunca söz verip imza attılar.

ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı-Hanife Gül Aşcı’nın kızları Turizmci Buket Aşcı , Tekstilci Mehmet Öncel-Öznur Öncel’in evlatları Tekstilci Mustafa Öncel ile mutluluk dolu yıllara yelken açıp, birbirlerine ömürleri boyunca söz verip imza attılar.

Damat tarafı ilk olarak konvoy eşliğinde ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı-Hanife Gül Aşcı’nın kızları Turizmci Buket Aşcı’nın baba evine İstanbul Florya’da bulunan AS KONAKLARINA geldi.

Burada davul zurna eşliğinde gelin alımı yapıldı. Duygulu anların yaşandığı gelin alımında Tekstilci Mehmet Öncel-Öznur Öncel’in evlatları Tekstilci Mustafa Öncel ve yakınlarının mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Gelin alımından sonra ise damat tarafının Florya’da bulunan baba evine gidildi.

Burada adanan kurban dualar eşliğinde kesildi.

Gelenek ve göreneklere bağlı kalınarak gelin Buket Aşcı damat Mustafa Öncel ile birlikte eve girip büyüklerin ellerinden öptüler..

Daha sonra ise nikah ve düğünün yapılacağı HOTEL İSTANBUL BAKIRKÖY’e geçildi.

ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı-Hanife Gül Aşcı’nın kızları Turizmci Buket Aşcı , Tekstilci Mehmet Öncel-Öznur Öncel’in evlatları Tekstilci Mustafa Öncel için HOTEL İSTANBUL BAKIRKÖY’DE muhteşem nikah ve düğün töreni düzenlendi.

ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı ve eşi Hanife Gül Aşcı ve Tekstilci Mehmet Öncel- eşi Öznur Öncel misafirleri, davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendiler.

HOTEL İSTANBUL BAKIRKÖY’deki program kokteyl ile başladı. Genç çiftler Buket&Mustafa alkışlar, konfetiler ve meşaleler içinde salona girdiler.

İlk danslarını yapan genç çiftlere davetliler alkışlarla mutluluklarını paylaştılar. Buket&Mustafa nikah merasimi için yerlerini aldılar.

Nikahı Bakırköy Belediyesi görevlisi kıyarken nikah şahitliklerini ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ak Parti 27. Dönem İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı yaptı.

Nikah töreninde bir konuşma yaparak her iki gence ömür boyu mutluluklar dileyen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan nikah cüzdanını gelin hanım Buket’e takdim etti.

Genç çiftler Buket&Mustafa nikah ve düğün merasimlerini onurlandıran davetlilerin masalarına kadar giderek mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür ederek şükranlarını sundular.

Gençler ömür boyu mutluluklarının tatlı geçmesi için pastalarını kestiler.

Yemek programının ardından ise genç çiftler, arkadaşları, davetliler çalınan harika müzikler eşliğinde hem oynadılar, hem de halay çektiler.

Düğünün sonunda ise her iki aile büyükleri de eğlenceye katılarak Buket&Mustafa’nın mutluluklarına ortak oldular.

Nikah ve Düğün programına Ak Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Danıştay Üyesi Osman Tural, Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bayrampaşa Kaymakamı Bafralı hemşerimiz Dr.Soner Şenel, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici, Bir önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Ankara Samsunlu İş İnsanları ve Yöneticileri (ASİYAD) Genel Başkanı ve Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Osman Yılmaz, HALK FAKTORİNG Genel Müdürü Selahattin Süleymanoğlu, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu Genel Başkanı (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve federasyona bağlı dernek başkanları, yönetimleri, kadın kolları, Alaçam Dernekler Federasyonu (ALDEF) Genel Başkanı Sefer Aksoy ve yönetimi, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu,(SAMKON ) Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Berati Ongun, istanbul Bafraspor Yönetim Kurulu üyesi Nail Dursun, Halk ve Fantezi Müziğinin güçlü sesi Şeyda Karadeniz, Bafra, Samsun ve İstanbul ve Türkiye’nin çeşitli illerinden düğüne katılım sağlayan İş İnsanları, İstanbul Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi Basın Müdürü Ahmet Mavi, Oda Başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Aşcı ve Öncel aileleri ise evlatları Buket&Mustafa’nın mutlu günlerine yanlarında olan nikah ve düğün merasimine katılan aile dostları ile tüm davetlilere teşekkür ettiler.

HABER & FOTOĞRAFLAR: ABDULLAH ÖZDEMİR / AHMET MAVİ

İSTANBUL HİLTON BAKIRKÖY OTEL

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.