bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Aşcı Ailesinin İftar Yemeği Geniş Katılımla Yapıldı

GÜNDEM

Bafralı Aşcı ailesinin çeyrek asırdır gelenekselleştirdiği iftar yemeği bu yıl da geniş katılımla yapıldı. Davetlilere teşekkür eden ASTAŞ Holding H. Kaya Aşcı, "Bizler doğduğumuz şehrimizi, köyümüzü hiç bir zaman unutmadık, unutmayacağız." Dedi.

Bafralı Aşcı ailesinin çeyrek asırdır gelenekselleştirdiği iftar yemeği bu yıl da geniş katılımla yapıldı. Davetlilere teşekkür eden ASTAŞ Holding H. Kaya Aşcı, "Bizler doğduğumuz şehrimizi, köyümüzü hiç bir zaman unutmadık, unutmayacağız." Dedi.

ASTAŞ Holding H. Kaya Aşcı, Bafra Karaburç Mahallesi'nde bulunan baba ocağında düzenlediği geleneksel iftar yemeğini bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Her Ramazan ayında ve dini bayramlarda olduğu gibi bu yılda Ramazan ayında doğduğu toprakları unutmayan Bafralı hayırsever işadamı ASTAŞ HOLDİNG H. Kaya Aşcı, davetlilere "Bizler doğduğumuz şehrimizi, köyümüzü hiç bir zaman unutmadık." dedi.

Büyük bir katılımın sağlandığı iftar yemeği öncesi din görevlileri tarafından aşrı şerifler ve ilahiler okundu. Akşam ezanının okunmasının ardından dualar eşliğinde oruçlar açıldı.

İftar yemeğinin ardından ASTAŞ Holding H. Kaya Aşcı, yaptığı konuşmada, "Aşcı ailesi olarak iftar yemeğimizi her yıl geleneksel olarak düzenliyoruz. 26.sını düzenlediğimiz bu anlamlı iftar yemeğinde sizlerle olmaktan dolayı oldukça gururluyuz. Ramazan Ayı iftarları birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için manevi güç vermektedir.

Her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan'da da baba ocağımıza gelip, eş, dostlarımızla görüşüyoruz. Kabristan ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Gurbete gittiğimiz yıllardan bugüne 68 Ramazan, Kurban Bayramı'nın 64'inde baba ocağında olduk. Her Ramazan ayında geldik.

Doğduğumuz toprakları unutmadık ve hiçbir zaman da unutmayacağız. Bafra benim için hayatımın anlamı olan bir ilçe. Her ne kadar hayatımızı İstanbul'da kazanıyor olsak da Bafra hep gözümde tütmüştür. Kendime her fırsat yarattığımda soluğu Samsun'da, Bafra'da almışımdır.

Ramazan Ayı İftarları birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için manevi güç vermektedir. Onun için bu birliğimizi de İstanbul’da gurbet elde olsun, Bafra’mızda olsun sürdürüyor ve birbirimizden kopmadan tek vücut olarak hareket ediyoruz. Manevi günlerde olduğu gibi diğer etkinliklerde bir araya geliyoruz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

İftar yemeğine katılan Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, ASTAŞ Holding H. Kaya Aşcı'ya ve Aşcı ailesine geleneksel iftarları için teşekkür ederek, Bafra'da ve bölgede yapılan yatırımlar ve projeler hakkında bilgi verdiler.

Bafralı hayırsever işadamı H. Kaya Aşcı ve ailesi tarafından 26'ıncısı düzenlenen geleneksel iftar yemeğine Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bir önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ve Yönetimi, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, Ak Parti Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Sezen, Siyasi Parti Temsilcileri, Bafra Kızılırmak Esnaf Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ve Yönetimi, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve Yönetimi, Bafra Esnaf Odası Başkanı Metin Genççakır ve yönetimi, , ASTAŞ Juki Samsun ve Karadeniz Bölge Koordinatörü Selçuk Aşcı, ASTAŞ Juki Yönetim Kurulu Üyeleri Oral Aşcı, Neşat Aşcı , ASİYAD Genel Başkanı Osman Yılmaz, İstanbul Bafraspor Kulüp Başkanı Aydın Dursun, İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği Başkanı Halil İbrahim Mete, İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu Başkan Vekili, İstanbul Yakıntaş Köyü Dernek Başkanı Necati Karagöz, Ak Mercan Delta Doğalgaz Müşteri Hizmetleri Şefi Kadir Karagöz, ASTAJANS Fatih Aşcı, Bilgen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Bilgen, Karaburç Mahallesi Muhtarı Eşref Aşcı, mahalle muhtarları, daire müdürleri, birlik başkanları ile Türkiye'nin çeşitli illerinden çok sayıda işadamı ve Karaburç Köyü sakinleri katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.