bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Anne ve Oğlu İçin Kaymakam Zaman’dan Ziyaret

GÜNDEM

Alaçam ilçesinin Kapaklı Mahallesinde yaşayan anne ile oğlunun durumunu öğrenen İlçe Kaymakam Fikret Zaman evlerinde ziyaret etti.

Alaçam ilçesinin Kapaklı Mahallesinde yaşayan anne ile oğlunun durumunu öğrenen İlçe Kaymakam Fikret Zaman evlerinde ziyaret etti.

Konuyla ilgili Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emre Kösem ve Mahalle Muhtarı Sedat Topal ve Mahalle İmam Hatibi Ali Osman Bolat ile birlikte Kapaklı mahallesinde bulunan 90 yaşındaki Cennet Semiz ve 48 yaşındaki oğlu Aziz Semiz’i evlerinde ziyarete ederek yapılması gereken yardımların bir an önce yapılması ve kaldıkları ev içinde köy ilkokulunun lojmanını onararak oraya yerleştirmek.

Geçirdiği ameliyatlar sonrası yürümekte zorlanan 90 yaşındaki Cennet Semiz'in bakacak kimsesi olmadığı için her türlü ihtiyacını oğlu Aziz Semiz tarafından karşılanıyor olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım, Samsun Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın selamlarını getirdim dedi.

Kaymakam Zaman, 90 yaşındaki Cennet Semiz'i yatağında ziyaret ederek her türlü ihtiyaçlarının karşılanacağını ve kendisinin rahat olmasını ve ne istediğini sorması üzerine bana bir bazalı yatak alırsanız şimdilik yeterli ve evimin onarılmasını istiyorum dedi. Bunun üzerine Kaymakam Zaman Mahalle Muhtarı Sedat Topal’a Mahallenin okulun ve lojmanı olup olmadığını sordu, Muhtar Sedat Topal okulun ve lojmanın yeni tadilattan geçtiğini yerinde incelemelerini söyleyerek 90 yaşındaki Cennet Semiz'in evinden ayrıldılar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.