bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Anadolu Ajansı, 100 Yaşında; Cemiyet'ten Kutlama

GÜNDEM

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti, 6 Nisan 1920'de kurulan Anadolu Ajansı'nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti, 6 Nisan 1920'de kurulan Anadolu Ajansı'nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, 1 asır önce Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla istiklal mücadelesi veren Türk milletinin sesini ve haklılığını dünyaya duyurmak amacıyla kurulan Anadolu Ajansı'nın 100'üncü Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN TANIĞI
Yusuf Ziya Çakır, "Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti yönetimi olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla 6 Nisan 1920'de kurulan Anadolu Ajansı'nın 100'üncü yıl dönümünü kutluyoruz. Ülkemizin her adımına tanıklık eden Anadolu Ajansı'na nice başarılı yıllar diliyoruz" dedi.

ÇAĞDAŞ, TARAFSIZ, İLKELİ...
Anadolu Ajansı'nın, 100 yıldır sorumluluk bilinciyle hizmet verdiğini belirten Başkan Çakır, ayrıca şunları kaydetti: "Türkiye'nin sesini dünyaya duyurma görevini bugüne kadar başarıyla yerine getiren Anadolu Ajansı, Türk basınının gelişmesine önemli katkı sağlamış, köklü geçmişi, hızlı, doğru ve yansız habercilik anlayışıyla basın dünyamızda kendine seçkin yer edinmiştir. Anadolu Ajansı, çağın gerektirdiği donanım ve teknolojiyle basın meslek ilkeleri doğrultusunda tarafsız, dürüst ve ilkeli habercilik ile de dünyanın sayılı haber ajanslarından biri olmayı başarmıştır.

Bu vesileyle bir kez daha, bir dönem mensubu olmaktan onur duyduğum, Milli Mücadelemizle özdeşleşmiş Anadolu Ajansı'mızın 100'üncü kuruluş yıl dönümünü, şahsım ve yönetim kurulum adına kutluyorum."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.