bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçamlılar Derneği Keşkek Şöleninde Buluşturdu

GÜNDEM

İstanbul Alaçamlılar Derneği tarafından Arnavutköy Bolluca Sinekli Mevki Piknik Alanında düzenlenen 27. Yağlı Güreş ve Keşkek Şölenini yapıldı.

İstanbul Alaçamlılar Derneği tarafından Arnavutköy Bolluca Sinekli Mevki Piknik Alanında düzenlenen 27. Yağlı Güreş ve Keşkek Şölenini yapıldı.

Açılış konuşmasını İstanbul Alaçamlılar Dernek Başkanı Mustafa Elibol yaparak katılımcılara ve bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen başta yönetim kurulu olmak üzere herkese teşekkür etti.

Alaçamlı yerel sanatçılar, Zennure Çaylı Koç ve Yıldırım Kılıç'ın katılımları ile Alaçamlılara unutamayacakları bir gün yaşattılar.

Alaçamlılar Dernekler Federasyonu Başkanı Sefer Aksoy konuşmasında “Alaçam dan buraya kadar teşrif eden hemşehrilerimize katımlarından dolayı teşekkür etti, daha sonra Astaş Juki Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Dernek Başkanı Kaya Aşçı ise daha önce bizlerde bu dernekte başkanlık yaptık ve bu derneğin yaşaması için elimizden gelen bütün gayreti gösterdik ve başardık, görüyorsunuz işte herkes burada hem eğleniyor hem güreş seyrediyor hem de piknik yapıyor” dedi.

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar etkinlikte yaptığı konuşmada;” Bizleri bu güzel ortamda buluşturan, İstanbul Alaçam Derneği Başkanı Mustafa Elibol ve yönetim kurulu üyelerine bu alanda bulunan hemşehrilermiz ile hasbihal etmemizi sağlayan başta federasyon başkanımız Sefer Aksoy olmak üzere, dernek başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerine etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” dedi.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, İstanbul da bulunan Alaçamlıların böyle güzel bir havada ve muhteşem bir organizasyonda bir araya gelmeleri birlik ve beraberlik içerisinde yürütülen ve 27.si düzenlenen Keşkek ve Yağlı pehlivan güreşlerinin organizasyonunda bizleri bir araya getiren bu ağır yükü taşıyan Dernekler Federasyonuna, Alaçamlılar Derneği ve yönetimine ne kadar teşekkür etsek azdır dedi.

Sabahın erken saatlerinde kurulan 7 kazan keşkek protokol üyeleri tarafından dualarla açıldı. 27. keşkek ağalığına İş Adamı İslam Atasoy alarak güreş alanında davul zurna eşliğinde omuzlarda taşınarak katılımcılara tanıtıldı.

Daha sonra sırasıyla İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Danıştay Üyesi Osman Tural, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu birer konuşma yaparak bu tür organizasyonları emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

İstanbul Alaçam Derneği tarafından yapılan etkinliğe İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Samsun Ak Parti Milletvekilleri Ahmet Demircan, Orhan Kırcalı, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Danıştay Üyesi Osman Tural, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Ak Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Selahattin Alkan, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP Alaçam İlçe Başkanı Erdinç Gül, Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Özyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Alaçam Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Yetmişbir ve yönetim kurulu üyeleri aynı zamanda 30'a yakın Alaçam Mahalle Muhtarı, Alaçamspor Başkanı Özcan Nazlım ve yönetim kurulu üyeleri, Alaçam Belediye Meclis Üyeleri, İstanbul'da yaşayan Alaçamlılar katıldı. Alaçamspor tarafından yardım amaçlı stand açılarak forma ve şapka satışları yapıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.