bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçamlı Muhtarlar Kahvaltıda Buluştu

GÜNDEM

Alaçam Muhtarlar Derneği Tarafından Her Ay Düzenli Olarak Sabah Kahvaltısında Bir Araya Gelerek birlik beraberlik mesajları verdi.

Alaçam Muhtarlar Derneği Tarafından Her Ay Düzenli Olarak Sabah Kahvaltısında Bir Araya Gelerek birlik beraberlik mesajları verdi.

Alaçam Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sönmez 16 Şubat 2022 Çarşamba günü dernek lokalinde Alaçam Belediyesi Başkan ve Daire Müdürleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya geldik. Çalışmalarımızda Alaçam Belediyesi olarak her sorunumuzu çözme konusunda yardımcı olduklarını dile getirerek teşekkür etti. Başkan Sönmez, Muhtarlığın önemine vurgu yaparak, “Bizler yeri geldi mi mahallelinin dert ortağı, abisi, ablası babası annesi oluyoruz” dedi.

Başkan Sönmez, "Bizim görevimiz mahallelerimizde ilçemizde yaşayan herkesin doğumdan ölümüne kadar iyi gününde, kötü gününde yanında olmak. Biz büyük bir aileyiz. Mahallelerimizde ve ilçemizde yaşayan herkesin sorununu taşıdığı ilk kapıyız. Biz birlikte yaşadığımız herkese karşı sorumluyuz. Bu sorumlulukla bize karşı sorumluluğu olanlarında takipçisiyiz. Bugüne kadar Alaçam ilçesinde bireysel çalıştık. Bundan sonra her sorunda muhtarımızla birlikte hareket edeceğiz. Yani hangi mahalle muhtarımızın bir sorunu varsa bunu gidermek için birlikte hareket edeceğiz. Bizim için öncelik mahallelerimizde ve ilçemizde yaşayan eşimiz, dostumuz, komşularımızdır.

Alaçam Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sönmez ve dernek yönetim kurulu üyeleri Satılmış Asan, Mustafa Anakök, Arif Anarat, Mustafa Kartal, Süleyman Sevinç ile Muhtarlar Derneğinde bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Sönmez, Alaçam Muhtarlar Derneği olarak birlik ve beraberliğimizi devam ettirmek amacı ile inşallah bundan sonra her ay bu şekilde bir araya gelerek hem istişare yapmak hem de birlikteliğimizi daha da pekiştirmek amacı ile bir araya gelmek istiyoruz. Muhtarlar Derneğimizin Seçimleri sonrasında bir aile olduklarını dile getiren Başkan Sönmez, yönetimde bulunan tüm arkadaşlarımızla beraber, bu devlete, bu millete hizmet etmeye çalıştıklarını en fazla birlikte olduğumuz, beraber çalıştığımız muhtarlarımızdır, gerek merkezde, gerek mahallelerde beraber bu millete hizmet etmenin gayreti içindeyiz dedi.

Son olarak kahvaltı programında bir araya gelen muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Sönmez’e ve yönetimine böyle güzel bir kahvaltı programında bizleri bir araya getirerek birlik ve beraberliğimiz daim olsun dediler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.