bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam STK’lardan Karaaslan'a OSB Ziyareti

GÜNDEM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun’da bir dizi toplantılara katılarak ve incelemelerde bulunmak üzere Samsun’a geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun’da bir dizi toplantılara katılarak ve incelemelerde bulunmak üzere Samsun’a geldi.

Alaçam Sivil Toplum Kuruluşlarından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a, Alaçam’da yapılması planlanan Küçük ölçekli Organize Sanayi Bölgesi için ziyaret ederek ilçeye kazandırılmasını istediler. Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Özyılmaz, Alaçamspor Kulübü Başkanı Özcan Nazlım, Alaçam Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sönmez ve İnşaat Mühendisi Yılmaz Balaban, Bölge sorumlusu ve Mühendis Ramazan Özdemir ile birlikte Samsun’da bir dizi toplantılara katılarak ve incelemelerde bulunmak üzere Samsun’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ı ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Alaçam’da yapılması planlanan ve göçkün yolu üzerinde eski 75. Yıl Yibo'nun olduğu 295.000 metrekare alanda Çıraklık Eğitim Merkezi, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, İşgem, İhracat Depoları, Kreş, Sosyal Tesis ve İş-Kur’a ait yerleşim yeri inşa edilmesi konusunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a bir brifing verdiler. Alaçam organize sanayi bölgesi kurulumu için fizibilite çalışması yapılarak ,yaklaşık 295.000 metrekare içerisinde ,2000 kişiye istihdam sağlayacak potansiyele sahip, ve ilçemize katabileceği sosyal ekonomik etkilerinden bahsedilerek dosya Genel Başkan yardımcısı Çiğdem Karaaslan ile görüşülerek ön çalışma raporları teslim edildi.

Samsun Milletvekili ve AK Parti Genel başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Sanayi ve Ticaret Bakanı ile direk görüşerek gerekli katkıyı sağlayacağını ifade etti. Karaaslan, bu tarz projelerin ilçemize değer katacağını ifade ederek ziyarete gelen ekibe teşekkürlerini sundu.

Konu ile ilgili detaylı bilgi ilerleyen günlerde somut kazanacaktır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.