bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam Kaymakamı Zaman’dan Yenice Mahallesine Ziyaret

GÜNDEM

Alaçam İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa AKAR ve İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Yaşar GÖRMEZ ile birlikte Yenice Mahallesini ziyaret etti.

Alaçam İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa AKAR ve İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Yaşar GÖRMEZ ile birlikte Yenice Mahallesini ziyaret etti.

Ziyaretine Şehit Jan. Mu.Er Savaş TOPAL’ın kabrini ziyaret ederek başlayan Kaymakam ZAMAN ve beraberindeki heyet, mahalle meydanında vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle Muhtarı Mustafa GEVECİ’den mahalle hakkında bilgiler aldı, vatandaşlarla sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

Yenice Mahalle Camii ve Kütüphanesi ile atıl durumda bulunan mahalle ilkokulunda yapılması planlanan Mahalle Kültür Merkezi hakkında bilgi alıp incelemelerde bulunan Kaymakam Fikret ZAMAN, akabinde mahallede faaliyette bulunan demirci atölyelerini, Bıçkı atölyelerini, Tavuk Çiftliğini, Kıraathaneler ile Bakkal ve Berberleri ziyaret etti.

Aydın iline incir kurutma makinesi üreten ve balık çiftliklerine su karma makinesi üreten Demirci Hüseyin AKAR’ın atölyesinde incelemelerde bulunarak atölyenin ilçe esnafına örnek teşkil ettiğini belirterek çalışmalarından ötürü mahalle esnafı nezdinde Hüseyin AKAR’a teşekkür etti.

Kaymakam ZAMAN mahallede hem ziyarette bulunduklarını aynı zamanda covid-19 salgınıyla mücadelede esnaf ve vatandaşların kurallara uyup uymadıklarını denetlediklerini belirterek kurallara uyan mahalle esnaf ve halkına teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.