bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam Kaymakamı Zaman Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

GÜNDEM

Alaçam İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN şehit ailelerini ziyaret etti, tüm şehitlerimizin ruhlarına hitaben Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Alaçam İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN şehit ailelerini ziyaret etti, tüm şehitlerimizin ruhlarına hitaben Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Alaçam İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa AKAR, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Yaşar GÖRMEZ, İlçe Müftüsü Orhan BAL ve Sosyal Yard.Vakfı Müdürü Emre KÖSEM ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde tüm şehitlerimizin ruhlarına hitaben İlçe Müftüsü Orhan BAL tarafından Kuran-ı Kerim okundu dualar edildi.

Kaymakam Fikret ZAMAN, Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçleri tarafından düzenlenen hava saldırısında şehit olan Uzman Onbaşı Şükrü ELİBOL'un eşini evinde, 22 Mart 1998 tarihinde vatani görevini yaptığı Bingöl ili Yayladere ilçesi kırsalında arama tarama faaliyeti dönüşü üzerlerine çığ düşmesi sonucu şehit olan P.Onb. Kadir KARA’yı Baba ocağında ve mezarı başında ziyaret etti.

Kaymakam ZAMAN, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada “Bölünmez bütünlüğümüz ve bağımsızlığımız uğruna şehit olmuş, gazi olmuş tüm askerlerimiz ve aileleri bizim onurumuzdur. Bugün ziyaret ettiğimiz ailemizle, bundan sonra da sıkı ilişkilerde bulunmaya, kendileri için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Vatan uğruna canlarını ortaya koymuş olan askerlerimizin aileleri için devletin tüm imkanlarını seferber edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Alaçam Kaymakamı Fikret ZAMAN; Şehit Kadir KARA’nın Babası Cemal KARA’ya Şehit Oğlunun İsminin Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesine verildiği müjdesini verdi. Daha önceleri de Şehit Uzman Onbaşı Şükrü ELİBOL'un isminin Kızlan İlk Okuluna verildiğini söyledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.