bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam Kaymakamı Zaman Ortaköy Mahallesinde

GÜNDEM

Alaçam Kaymakamı Fikret ZAMAN Ortaköy Mahallesine ziyarette bulundu.

Alaçam Kaymakamı Fikret ZAMAN Ortaköy Mahallesine ziyarette bulundu. Beraberinde Mahalle muhtarı Hüseyin BEDİR ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Emre KÖSEM ile Vakıftan muhtelif yardımlar alan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorarak, taleplerini dinledi. Ziyaretlerde bir hanede 3 öğrenci olduğu görüldü, bu nedenle eğitim ihtiyaçlarını gidermek amacıyla tablet desteğini vereceğini belirtti.

Ziyaret esnasında bazı evlerin bakım ve onarım görmesi gerektiği, hem vatandaşların taleplerinden hem de Kaymakam Zaman’ın bizzat yerinde tespitinden dolayı değerlendirilmeye alınacağı, Vakıf imkânları doğrultusunda yardımcı olunacağı belirtildi.

Engelli bir vatandaşımıza da ziyarette bulunuldu. Ziyaretler esnasında maske hediye eden Kaymakam Zaman; maske, mesafe ve temizlik kurallarını bir kez daha hatırlatarak, mahalle halkından duyarlı olmalarını rica etti.

Ortaköy’de kısa bir halk toplantısı da yapan İlçe Kaymakamı Fikret Zaman, tek tek vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Bu ziyaretlere tüm mahallelerimizde aralıksız devam edeceğini belirten İlçe Kaymakamı Zaman; “Sorunları yerinde görmek ve çözüm bulmak amacıyla en ücra mahallerimize ulaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.