bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam İlçe Milli Eğitim Şube Müdürüne Veda

GÜNDEM

Alaçam İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinde iken Samsun Atakum İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne Atanan Fatih Mehmet Öztürkçe’ye Alaçam Öğretmenevi ASO müdürlüğünde düzenlenen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı.

Alaçam İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinde iken Samsun Atakum İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne Atanan Fatih Mehmet Öztürkçe’ye Alaçam Öğretmenevi ASO müdürlüğünde düzenlenen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı.

Düzenlenen veda yemeğine Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ömer Şener, Uğur Menekşe ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarının veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı.

 Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, İlçemiz Milli Eğitim camiasına yaklaşık 5 yıl gibi bir süre içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalar doğrultusunda kendisi ile birlikte güzel çalışmalarımız oldu. Bu çalışmalar neticesinde ilçemize güzel işler başararak bu günlere geldik, kendisine bundan sonraki görev yerinde başarılar dilerim dedi.

Atakum İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne Atanan Fatih Mehmet Öztürkçe, Görev yaptığım süre içerisinde çalışma arkadaşlarımla birlikte bulunduğumuz makamlarımızın hizmet makamları olduğunu, ulaşılamaz yerler olmadığını, kapımızı ve gönlümüzü bütün Alaçamlılara açarak kendisini rahatlıkla ifade edebildiği ve devletimizin güler yüzünü gördüğü yerler olduğunu göstermenin gayreti içerisinde oldum.

Her veda bir başlangıçtır aslında. Her veda biraz da zamansızdır aslında. Her başlangıcın bir sonu vardır. Bugüne kadar birçok kurumda göreve başladım, ayrıldım. Önemli olan ayrılırken gönüllerin müstesna yerinde yer alabilmek. Ayrılıklar insanı hüzünlendirir, ancak bu üzüntümüz zamanla geçer. Fakat vicdan azabımız varsa onu dindirmek zordur. Zor zamanların insanları olmak da ayrı bir güzelliktir.

Tabi ki bu süreçte işimin gereği sorunlar ve sıkıntılar işin tabiatı gereği yaşanmıştır. Kurumsal gelişim için bunların yaşanmasını doğal ve gerekli buluyorum. Alaçam'da görev yapmanın ve hizmet etmenin onur ve gururunu hep yaşayacağım. Tarihi ve doğasıyla güzel şehrimizde, güzel dostlar tanımak en büyük kazancımdır dedi.

Yemek sonrası Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural ve Şube Müdürü Ömer Şener tarafından Fatih Mehmet Öztürkçe’ye Alaçam’da yapmış olduğu hizmetleri anısına bir plaket ve hediye takdim edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.