bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam Engelliler Derneğinden Sertifika Töreni

GÜNDEM

Alaçam'da engellilere yönelik olarak programlanan “Satın Alma Görevlisi” Kursu projesini tamamlayan kursiyerlere belgeleri törenle verildi.

Alaçam'da engellilere yönelik olarak programlanan “Satın Alma Görevlisi” Kursu projesini tamamlayan kursiyerlere belgeleri törenle verildi.

Alaçam Engelliler Derneği tarafından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen sertifika törenine Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yaşar Görmez, İlçe Müftüsü Orhan Bal, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ersin İleri, Siyasi Parti temsilcileri, engelli yakınları ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

Alaçam Engelliler Derneği Başkanı Vahide Topal’dan aldığımız bilgide; “Dernek olarak engellilere yönelik hazırlanan programlanan “Satın Alma Görevlisi” Kursu projesi, Engelli ve eski hükümlü çalıştırmayan işverenlerden veya işveren vekillerinden İş Kanunu’nun 101. maddesi uyarınca tahsil edilen idari para cezalarının kullanımı hakkında karar vermeye yetkili Komisyonca onaylanmıştı. Bugün de burada projemizin sertifika töreni ile sonlandırmış olacağız. Davetimize katılıp bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman yaptığı konuşmada; “Alaçam Engelliler Derneğimizin hazırladığı ve İŞKUR tarafından onaylanan bu proje örnek bir çalışmadır. Ben bu projenin hazırlanmasında emeği geçen herkesi tebrik etmek istiyorum. Alaçam ilçemize hayırlı olsun, kursa katılarak belge almaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyorum dedi.”

Konuşmaların ardından “Satın Alma Görevlisi” Kursu projesine katılan kursiyerlerin belgeleri ve Tekerlekli Sandalyeler, Akülü Tekerlekli Sandalyeler, İlçe Kaymakamı Fikret Zaman tarafından verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.