bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam Belediyesi'nden Koronavirüs Önlemi

GÜNDEM

Alaçam Belediyesi, Koronavirüs (Covi-19) ve diğer salgın hastalıklara karşı vatandaşların ortak kullanım alanlarını dezenfekte ediyor. İlçe genelinde okullar başta olmak üzere dezenfekte işlemlerine başlanıldı.

İnsan sağlığını her zaman ön planda tutan Alaçam Belediyesi, Koronavirüs (Covi-19) ve diğer salgın hastalıklara karşı vatandaşların ortak kullanım alanlarını dezenfekte ediyor. İlçe genelinde okullar başta olmak üzere dezenfekte işlemlerine başlanıldı.

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında; “Son günlerde tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de koronavirüs gündemde. Biz de İlçemizde vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için tedbirlerimizi üst seviyeye çıkardık. Halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda, temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerini artırdık. Şu an önceliğimiz eğitim kurumlarımız, önümüzdeki günlerde kamu binalarını ve toplu kullanım alanlarında dezenfeksiyon işlemlerini düzenli olarak yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Acar açıklamasında; “İnsan sağlığına zarar vermeyen ve Sağlık Bakanlığından onaylı dezenfektan ürünleriyle özel kıyafetli temizlik personellerimiz tarafından ilaçlanarak detaylı şekilde dezenfektan işlemlerini gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.