bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam, Ayvacık ve Terme Ziraat Odaları Başkanlarından Ankara Ziyareti

GÜNDEM

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Alaçam, Ayvacık ve Terme Ziraat Odaları Başkanları ve tarım danışmanlarından oluşan heyet ile birlikte Ankara ziyareti.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Alaçam, Ayvacık ve Terme Ziraat Odaları Başkanları ve tarım danışmanlarından oluşan heyet ile birlikte Ankara ziyareti.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Alaçam, Ayvacık ve Terme Ziraat Odaları Başkanları ve tarım danışmanlarından oluşan heyet ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmelerine eşlik eden CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu ve CHP 25. Dönem Samsun milletvekili Kemal Zeybek ile birlikte ziyarette bulundular.

İlk ziyaretlerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, üretimde verimliliğin ve tarımsal kalkınmanın en temel aktörleri olan; ancak mevcut koşullarda özlük ve ekonomik haklar bakımından büyük mağduriyet yaşatılan tarım danışmanlarımızın yanlarında olacağız dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Desteci, Alaçam, Ayvacık ve Terme Ziraat Odaları Başkanları ve Odalarında bulunan Tarım Danışmanları ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’a Alaçam Demokrat Parti İlçe Başkanı Cevat Pak’ta eşlik etti. Alaçam, Ayvacık ve Terme Ziraat Odaları Başkanları ve Tarım Danışmanları ile bir araya gelerek tarım üzerine görüşmeler yaparak istişarelerde bulundular.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya gelen Ayvacık ve Terme Ziraat Odaları Başkanları ve Tarım Danışmanları ile bir araya gelerek tarım üzerine yapılması gereken ve çiftçi için en önemli gübre fiyatlarının geri çekilmesi hususunda görüş alış verişi yaptılar.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu makamında ziyaret eden Alaçam, Ayvacık ve Terme Ziraat Odaları Başkanları ve Tarım Danışmanları ile tarım ve çiftçi konuları hakkında bilgilendirme yaparak tarımın ve çiftçinin yaşadığı zorlukları masaya yatırdılar. Karamollaoğlu, biz çiftçimizin her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz dedi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan ile tarım üzerine görüşmeler yapan Alaçam, Ayvacık ve Terme Ziraat Odaları Başkanları çiftçinin genel durumu hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını dile getirdiler.

Ankara’da iki günlük yapılan siyasi partiler ile yapılan görüşmelerde Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün ve Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı ile birlikte ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.