bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

AK Parti Bafra Teşkilatı Vatandaş ve Parti Üyeleriyle Bayramlaştı

GÜNDEM

AK Parti Bafra ilçe Teşkilatı Kurban Bayramının ikinci günü vatandaş ve parti üyeleriyle parti binasında bayramlaştı.

AK Parti Bafra ilçe Teşkilatı Kurban Bayramının ikinci günü vatandaş ve parti üyeleriyle parti binasında bayramlaştı.

AK Parti Bafra ilçe Başkanlığındaki Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Vatandaşlarla ve Parti Üyeleriyle Bayramlaşma AK Parti Samsun Millet Vekili Avukat Orhan Kırcalı'nın katılımıyla gerçekleşti.

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde AK Parti İlçe Teşkilatının ev sahipliğinde yapılan Bayramlaşmaya AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, AK Parti Samsun Millet Vekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan, AK Parti Bafra İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazife Bulut Soruklu, Vatandaşlar ve Parti Üyeleri katıldı.

Sıcak bir ortamda geçen katılımın yoğun olduğu Bayramlaşma AK Parti Bafra ilçe Başkanı İbrahim Semiz, “Her sene olduğu gibi bu senede Aile ortamında geçen Bayramlaşma törenimize AK Parti Samsun Milletvekilimiz Av. Orhan Kırcalı'nın yanı sıra Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç, Belediye Meclis Üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımız, AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları Başkanımızın katılımıyla yapıldı. Vatandaşlarımız bir Aile olarak dini Bayramlarımız dan ikincisi olan Kurban Bayramı'nı idrak etmeni mutluluğunu sevincini hep birlikte beraber yaşadık” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.