bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu

GÜNDEM

Samsun’un Bafra ilçesi AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı tarafından iftar programı düzenlendi.

Samsun’un Bafra ilçesi AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı tarafından iftar programı düzenlendi.

Bafra Öğretmenevine düzenlen programa; Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Samsun İl Başkanı Erkan Aksu, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Samsun Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimi ile STK temsilcileri katıldı.

İftar programında bir selamlama konuşma yapan AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz; “Öncelikle Ramazanınızı kutluyorum. Nice Ramazanlara erişmenizi temenni ediyorum. Bu akşamki iftar programımıza milletvekillerimizde davetliydi. İstanbul’a davet edildikleri için şuan oradalar hepsinin tek tek selamı var. Değerli arkadaşlar seçimleri bitirdik. Bafra’da seçimlerden başarıyla çıktık. Ancak İstanbul’da secimler halen devam ediyor. Biz bütün secim çalışmalarında dediğimiz şuydu Bafra’mız için sıkıntımız yok ama İstanbul için Eşlerinizi, Dostlarınızı arayın bu seçimlerde AK Partiye Cumhur İttifakına oy vermeleri için onları ikna edin. Bunun ne kadar değerli olduğun şuanda anlıyoruz. İftarımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum afiyet olsun hayırlı akşamlarınız olsun” ifadelerini kullandı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç da yapmış olduğu selamlama konuşmasında “Sayın İl Başkanımız, İlçe Başkanımız, Belediye Meclis üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teşkilatımızın çok değerli mensupları, değerli hemşerilerim hepinize hayırlı akşamlar diliyorum afiyet olsun diyorum. Cenabı Hakka şükürler olsun böyle güzel bir akşam da bizleri, teşkilatımızı hep beraber bir araya getirdi. İnşallah bundan sonra da böyle güzel Ramazanlar kavuşturmayı nasip eder. Bizler Bafra’da Seçim çalışmalarında güzel bir oy oranıyla seçimleri aldık. Ama bundan sonra ki işimiz İstanbul’a odaklanmak. Hem ilçe teşkilatımız hem de il teşkilatımız ile birlikte bir organizasyon içerisinde İstanbul’a odaklanacağız. Ben Pazar günü inşallah İstanbul’a gideceğim. Orada Bafralı derneklerimiz ile beraber iftar yapacağız. Orada İstanbul ile ilgili çalışma fırsatı bulacağız. İstanbul’da bu seçimleri kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Tekrar hayırlı ramazanlar diliyorum, afiyet olsun” dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Erkan Aksuda yaptığı konuşmada; “Hepinizi Allah’ın Selamı ile selamlıyorum. Ramazan ayınız birlik beraberlik ile olsun. 31 Mart seçimlerinde Bafra’da bizim açımızdan Bafra Belediyemiz acısından Samsun Belediyesi açısından bir iftar tablosu ortaya koydu. Allah destek veren tüm kardeşlerimizden razı olsun. Allah 2024 giden süreçte de Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç beye güzel hizmetler vermeye yardımcı olsun. İstanbul’da olacak seçimlerde de biz Samsun olarak bayramdan sonra gerekli faaliyetleri yapma başlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle hepimizi selamlıyor ve Allaha emanet ediyorum.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.