bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

AK Parti Bafra İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

GÜNDEM

AK Parti Bafra Seçim Koordinasyon Merkezi Hacınabi Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda açıldı.

AK Parti Bafra Seçim Koordinasyon Merkezi Hacınabi Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda açıldı.

İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı Genel Başkan Yardımcımız ve Samsun milletvekilimiz Sn. Çiğdem Karaaslan, Milletvekilleri Dr. Ahmet Demircan, Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanımız Bilal Arslan ve teşkilat mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi.

İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında Samsun Milletvekilleri Dr. Ahmet Demircan, Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz birer selamlama konuşması yaptılar.

Ardından konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan; “Bugün vatanı, milleti için hayal kuran, daha iyisi için hayal kuran, ‘Bir sorun varsa, ancak Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşları çözer' diyen, bunu engellisinden yaşlısına, kadınından gencine her kes için benim sesimi duyan var dedirten, bugün EYT’lisinden, inşallah kadınlarımızın emekliliklerine kadar, asgari ücretlisine kadar, memurların zammına kadar bütün sahada ne konuşuluyorsa duyan, çözen, bunun için dertlenen, uykusu kaçan millete 'biz hizmetkâr olduk' diyen bir liderimiz var. Bizler de onun yol arkadaşlarıyız. Anadolu insanının terazisi hassastır. O gözler gözler, bakar bakar, dinler ve sonunda en doğru kararı verir. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğine bu ülkenin daha uzun yıllar ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek AK Parti Bafra Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Program partililerin fotoğraf çekiminin ardından sonra erdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.