bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

AK Parti Bafra İlçe Başkanlığından Kızılay'a Kan Bağışı Desteği

GÜNDEM

Samsun'un Bafra İlçesinde Kan bağışına destek kampanyasına katılan partililer AK Parti Bafra ilçe teşkilatı önünde bir araya geldi.

Samsun'un Bafra İlçesinde Kan bağışına destek kampanyasına katılan partililer AK Parti Bafra ilçe teşkilatı önünde bir araya geldi.

Başvuru formlarının doldurmasının ardından partililer kan bağışında bulundu.

Kan Bağışı Etkinliğinde konuşan AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, "Kızılay Haftasında kan bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla destek verdiklerini söyledi. Sağlık alanında ülkede önemli yatırımlar yapıldığını anımsatan Semiz, parti Kadın Kollarımız, Gençlik kollarımız ve üyelerimiz ile kan bağışı yaparak katkı verdiklerini, kentteki tüm vatandaşlarında kan vermeye davet ettiklerini" ifade etti.

Kızılay Bafra ilçe Başkanı Halim Demircan'ın yaptığı açıklamada ise "Göreve geldiğimizden bugüne kadar Bafra’da Kan bağışı konusunda yoğun bir çalışma temposunda olduklarını, Okullarımızda başlattığımız kan bağışı kampanyamıza bugün AK Parti ile devam ettik. Başkanımız İbrahim Semiz’e verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Amacımız Bafra’nın kan bağışı konusunda Samsun’da ilk sırayı alması ve Türkiye’de örnek olmasıdır. Bu amaç ve gaye ile çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek" dedi.

Kan bağışı programına, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, daire amirleri ve çok sayıda partili katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.